上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~168

收藏  |  訂閱
742  6.8k

引用:
原帖由 fish999 於 15-1-2009 13:10 發表 查看引用來源

好, 好,你諗住送個月台比我吖???
個月台已經係妳架喇...妳可以隨時落去...:smile_40:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-1-15 01:16 PM 發表 查看引用來源

個月台已經係妳架喇...妳可以隨時落去...:smile_40:
今我一陣放工去啦

引用:
原帖由 fish999 於 15-1-2009 13:25 發表 查看引用來源

今我一陣放工去啦
話時話....妳又話星期三返學既:smile_41:

Lunch..........:smile_43:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-1-15 01:26 PM 發表 查看引用來源

話時話....妳又話星期三返學既:smile_41:
昨晚無堂唔駛返

引用:
原帖由 fish999 於 2009-1-15 01:34 PM 發表 查看引用來源

昨晚無堂唔駛返
個大話又比人踢爆左喇...

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-1-15 01:57 PM 發表 查看引用來源

個大話又比人踢爆左喇...
唔係個個week 都要返學ga,,,
我讀埋最後一科咋,...
同埋好多時都會有d 堂係比我地傾功課, 中意的話可以留係課室
唔中意可以去圖書館搵資料...............

引用:
原帖由 fish999 於 15-1-2009 14:01 發表 查看引用來源

同埋好多時都會有d 堂係比我地傾功課, 中意的話可以留係課室
咁free.....:smile_14:

引用:
原帖由 fish999 於 2009-1-15 02:01 PM 發表 查看引用來源

唔駛咁認真喎....講下笑姐....唔駛report比我地聽既

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-1-15 02:03 PM 發表 查看引用來源

咁free.....:smile_14:
讀u 的課程係free 少少

同埋讀我個科, 無話有咩考試,所以可以咁樣上堂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆