上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>交個朋友傾下計, 好女亦無任歡迎, 有緣入黎聚聚^..^(8)

收藏  |  訂閱
736  7.3k

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-27 07:57 PM 發表 查看引用來源
咁大個人應該帶夠衫架啦,況且唔係自己去,有咁大班人應該唔洗擔心
不過之前己經話唔舒服
係呀:smile_13: ....

你唔出街o既:smile_13: :smile_13: 係度仲乜:smile_13:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-12-27 08:05 PM 發表 查看引用來源

你唔出街o既:smile_13: :smile_13: 係度仲乜:smile_13:
無地方去呀,係度上下網,耐唔耐開套火影睇,或者打下機,咁就過左好多日啦

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-12-27 08:05 PM 發表 查看引用來源

又唔見妳問吓我:smile_39:

我未得收工.......閃去第二度玩先

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-27 08:09 PM 發表 查看引用來源
無地方去呀,係度上下網,耐唔耐開套火影睇,或者打下機,咁就過左好多日啦
後生仔, 唔好咁喇.....出去搵的朋友仔開心吓呀嗎

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-12-27 08:11 PM 發表 查看引用來源

後生仔, 唔好咁喇.....出去搵的朋友仔開心吓呀嗎
老人家,玩開果班娶既娶晒,嫁既嫁晒,有部份重有埋細路仔
邊得閒理我呀

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-12-27 08:10 PM 發表 查看引用來源

又唔見妳問吓我:smile_39:

我未得收工.......閃去第二度玩先
:smile_14: :smile_14: o甘橙.....:smile_13: .......我唔知你仲係度嘛:smile_45:

我打緊麻雀機:smile_40:

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-27 08:17 PM 發表 查看引用來源
邊得閒理我呀
咁....就真系.......不過無咩所謂喇, 搵的自己開心既野玩囉

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-12-27 08:19 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: :smile_14: o甘橙.....:smile_13: .......我唔知你仲係度嘛:smile_45:

我打緊麻雀機:smile_40:
妳扮見我唔到

我星期一開始要返國內點貨, 而家要執埋公司的手尾:smile_24:

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-27 08:17 PM 發表 查看引用來源
邊得閒理我呀
我lee頭家好鬼得閒架:smile_40: :smile_40: ~~~

我都好歡迎你得閒幫我揍下女架:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2008-12-27 08:24 PM 發表 查看引用來源

妳扮見我唔到

我星期一開始要返國內點貨, 而家要執埋公司的手尾:smile_24:
:smile_24: :smile_24: 返去幾多日呀.....唔好o甘耐返呀.......冇人窒我...我唔慣架:smile_24: :smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆