上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>交個朋友傾下計, 好女亦無任歡迎, 有緣入黎聚聚^..^(6)

收藏  |  訂閱
739  5.2k

引用:
原帖由 大臣子 於 2008-12-22 10:53 PM 發表 查看引用來源

禁佢地話你咩:smile_41:
你睇中定西醫ar:smile_41:
:') 一啲話我腰部肌肉反轉左,一啲又話我條脊椎有問題, 一啲又話我條腰疲勞過度...................
睇中醫的:')

引用:
原帖由 him0901 於 2008-12-22 11:17 PM 發表 查看引用來源

我做客戶服務, d 人上黎就要幫, 出氣就要食果 d 囉...
即係比上不足比下又唔多有餘果 d 工.....
邊一類行業:smile_41:
如果係電話ke 話 ...
可能比我 過:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 心CC 於 2008-12-22 11:20 PM 發表 查看引用來源

:') 一啲話我腰部肌肉反轉左,一啲又話我條脊椎有問題, 一啲又話我條腰疲勞過度...................
睇中醫的:')
佢地講ke嘢差禁遠ke

引用:
原帖由 大臣子 於 2008-12-22 11:20 PM 發表 查看引用來源

邊一類行業:smile_41:
如果係電話ke 話 ...
可能比我 過:smile_30: :smile_30:
唔係電話, 係面對面果 d...
我係保險業既...

妳做咩架?

話時話, 睇 post 妳好似就生...?

引用:
原帖由 大臣子 於 2008-12-22 11:24 PM 發表 查看引用來源

佢地講ke嘢差禁遠ke
一 d 都唔出奇....好多年前我有事 See Dr.....
See 左好多個....要雨年後先知...原來我係乜病:smile_39:

引用:
原帖由 大臣子 於 2008-12-22 11:24 PM 發表 查看引用來源

佢地講ke嘢差禁遠ke
呢d咪真正朋友囉,樓主唔係度,睇鋪睇足成晚

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2008-12-22 06:55 PM 發表 查看引用來源

hi.....:smile_35: 我有178cm....
hihi...咁都要介紹下自己先得架嘛:smile_30:

引用:
原帖由 大臣子 於 2008-12-22 11:13 PM 發表 查看引用來源

禁咪唔駛返工:smile_41:
係 ar
有工都冇得駛
悶死

引用:
原帖由 kaya 於 2008-12-22 11:33 PM 發表 查看引用來源
呢d咪真正朋友囉,樓主唔係度,睇鋪睇足成晚
仲勤力過返工:smile_30: :smile_30:

咁夜先出現:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆