上一頁下一頁
發新話題

講故事 (新增內容: 下集大結局 )

收藏  |  訂閱
446  69.9k

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-13 12:15 PM 發表 查看引用來源

----------------------------------
你要唔要借蕉 ???
咩借蕉呀:smile_41:

to lend u a banana ! give your a try,...the banana !

今日...收到個sms, 問我: " 做緊咩 ??"
我回:" 無野做, 一條友行緊街."
對方問:" 點解唔搵我? 我想!"
我問:" 想咩?" ( 明知故問)
答:" 想你"
問:" 想同我做咩?"
答:" 想做愛!"
我答: "好..坦白..!"
有興趣繼續聽故事?....另一女主角.....之故事!!!!
----------------------------------------------------------------
有朋友有興趣聽呢個故事, 唯有簡單咁, 交代一下.

個女仔係幾個月前識既. 係QQ 度識. QQ 識女都幾易, 只要你開住個QQ, D人得閑, 無聊, 就會搵你傾解.

傾左幾次, 就約左出來見面. (見面前, 係QQ 開鏡頭, 見過佢真人.)

個樣有D BABY FAT. 少少肥. 不過都幾可愛.

見到真人, 比鏡頭上仲要靚, 所以幾開心.

第一次見面, 食飯. 之後同佢去左間酒吧飲酒. 當時係奧運. 一邊飲酒, 一邊睇電視直播.

之後唔野發生過. 送左佢返屋企.

(順便講下, 個日食晚飯, 我有幾個其他朋友在場. 其他朋友都讚佢樣唔錯! 當然, 我亦無講過同佢之關係!)

第二次見面 ! 食飯, 行街. 到晚上. 一齊再去酒吧.

今次, 你肯我我去開房.

入到房, 佢先沖涼. 身材一般. 床上反應亦一般.

佢話可能太緊張...之前在酒吧個陣就好想要....去到酒店...太緊張

無物水...! 第二朝再一Q...! 感覺一般

報告完畢.

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-13 11:52 PM 發表 查看引用來源
今日...收到個sms, 問我: " 做緊咩 ??"
我回:" 無野做, 一條友行緊街."
對方問:" 點解唔搵我? 我想!"
我問:" 想咩?" ( 明知故問)
答:" 想你"
問:" 想同我做咩?"
答:" 想做愛!"
我答: "好..坦白..!"
有興趣繼 ...
哇! 咁都得呀????

Welcome back !

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-14 12:32 AM 發表 查看引用來源
Welcome back !
oh Thanks!!

引用:
原帖由 Sillybi 於 2008-12-14 12:35 AM 發表 查看引用來源

oh Thanks!!
-------------------------------
any good stories from your trip ?

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-14 12:36 AM 發表 查看引用來源

-------------------------------
any good stories from your trip ?
哈哈哈! 咩叫GOOD STORY先??
好開心嘅旅行, 不過無淫賤野發生過喎...

淫 不一定係賤 !!

淫可以係樂 !!!!

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-14 12:42 AM 發表 查看引用來源
淫 不一定係賤 !!

淫可以係樂 !!!!
無淫野發生過喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆