上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)8

收藏  |  訂閱
730  18.2k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-3 11:18 PM 發表 查看引用來源

會吾會你係女仔先咁講?

我地就...有咩記得睇住架車..個人有事就自理..架車幾千蚊架:smile_38: :smile_14:
幾千蚊車20蚊都租吾到啦,幾舊水個d鉄頭大陸車就可以.:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-3 11:20 PM 發表 查看引用來源

咁耐冇踩:smile_13: ....掉番轉同我鬥保齡.我就吾驚:smile_30:
技術性既野我冇耐性玩~~
下次叫野豬帶你去行山
都好過癮架!!:smile_46:

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-12-3 11:21 PM 發表 查看引用來源
幾千蚊車20蚊都租吾到啦,幾舊水個d鉄頭大陸車就可以.:smile_41: :smile_41:
佢d RB 確係幾千蚊一架, giant, 日租40蚊, 上次有男隊員租RB~~

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-3 23:19 發表

唔會既~
上次我地男多女少, 個老闆都係咁講~
講笑 ....我真係咁耐試過一次係大圍租車踩去大尾來回

多數係大嶼山踩:smile_35:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-3 11:25 PM 發表 查看引用來源

講笑 ....我真係咁耐試過一次係大圍租車踩去大尾來回

多數係大嶼山踩:smile_35:
山路?
高手喎....

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-3 23:26 發表

山路?
高手喎....
頭文字咩:smile_30: ....我地去宿營先租車玩..D車好鷄架成日甩鍊:smile_42:

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-3 11:26 PM 發表 查看引用來源

山路?
高手喎....
你以為啦,佢咪最多係貝澳轆下轆下:smile_30:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-3 10:06 PM 發表 查看引用來源
出席單車活動人士請注意:

集合地點:
星期六2:00pm 火炭火車站B出口集合, 在火炭租車, 踩去大埔, 5:00 前返到火炭還車。再搭車到大尾篤燒烤場。

BBQ活動:
集合地點:大尾篤燒烤場, 公共交通: 75k 巴士或 20c  ...
引 用.....再 出 現 多 1 次.......哈哈
呢 2 日 都 唔 見 女 俠...... :smile_39:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-3 11:29 PM 發表 查看引用來源

頭文字咩:smile_30: ....我地去宿營先租車玩..D車好鷄架成日甩鍊:smile_42:
甩鏈咁濕滯.....?
如果有女會員甩鏈
咪可以英雄救美??

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-3 23:21 發表

技術性既野我冇耐性玩~~
下次叫野豬帶你去行山
都好過癮架!!:smile_46:
真係上山我吾掂.行過一次山路

今日吾見同我一個星座果個既:smile_41: ..haha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆