上一頁下一頁
發新話題

**真係好想好想...

收藏  |  訂閱
794  15.6k

引用:
原帖由 三先生 於 2008-10-19 08:36 PM 發表

其實我都唔知八百伴近回力場果間係唔係搬左,:smile_30:
我其實唔熟D骨場0係邊........
你果頭都幾近新口岸wor~~~:smile_30:
搬左啦~"
新戈間我都做過"xd"~~~"
扮咩啦你...唔熟=.=",,,
我戈頭唔近新口岸架"唔識扮識

引用:
原帖由 dream.pso 於 2008-10-19 08:37 PM 發表

死啦~好熟但醒唔起:smile_24:
原來係澳門人
我細個都響澳門住過一排
禮記既芋頭雪糕"阿來阿來":smile_47:
問你叫咩名呀"哈哈"
係呀"我係澳門人黎架~"
ha...我細個都成日去食...真係超阿來~
d紅豆雪條都好呀來架"xd"~
真係想再去食下tim~"

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 20:40 發表 查看引用來源
搬左啦~"
新戈間我都做過"xd"~~~"
扮咩啦你...唔熟=.=",,,
我戈頭唔近新口岸架"唔識扮識
算La~~~果度D地方面,
我都唔係咁識分~~~:smile_42:

而家唔使驗都知係真家啦..
BABY都認左囉..講個信字家嗎..
正所謂BABY出品..波皮一定係上品:smile_40:

引用:
原帖由 三先生 於 2008-10-19 08:43 PM 發表

算La~~~果度D地方面,
我都唔係咁識分~~~:smile_42:
咁黎多d咪識分lo~"xd"

依..原來你係澳門人來ga...咁你而家有冇睇蔡生呀.

引用:
原帖由 only288 於 2008-10-19 08:46 PM 發表
而家唔使驗都知係真家啦..
BABY都認左囉..講個信字家嗎..
正所謂BABY出品..波皮一定係上品:smile_40:
我唔需要人地信我真定假"~
總之有幾個人知係我就得啦~" :smile_46:

引用:
原帖由 luffy5555 於 2008-10-19 08:48 PM 發表
依..原來你係澳門人來ga...咁你而家有冇睇蔡生呀.
有呀"睇緊"~~~^^ 呀來~

加埋我一個人知啦:smile_40: :smile_47:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 08:42 PM 發表 查看引用來源
問你叫咩名呀"哈哈"
係呀"我係澳門人黎架~"
ha...我細個都成日去食...真係超阿來~
d紅豆雪條都好呀來架"xd"~
真係想再去食下tim~"
我以前就住響對面荷蘭園正街,唔知依家執左未
好令人懷念:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆