上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【55】

收藏  |  訂閱
741  4.9k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-14 11:42 AM 發表 查看引用來源
賣得賫話.......................呢度收5000萬架啦
用積分做禮金:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-14 11:52 AM 發表 查看引用來源

daddy,答應他,pc4700已來到,不要收他錢,去大排擋好了.好,請看下帖
咁好大問題喎...................個個來得架

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-14 12:07 PM 發表 查看引用來源

用積分做禮金:smile_30:
咁起碼50000分啦

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-14 11:56 AM 發表 查看引用來源
到詩我會記得早D到架啦。。
情趣兄走了,,,,,,,,,,bye bye
daddy,你個老友北上了,,,,,,,,,,,有d不捨得呀:smile_41:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-14 12:05 PM 發表 查看引用來源
果然夠真誠直率...................感人......................睇佢下一步啦......................點保證呢
我是一個真的人呀.似你呀,,,,,,,,,,,,,哈哈,嚇走了pc4700,別再寫呀,他別post,的女fd會來消你post喎:smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-14 12:07 PM 發表 查看引用來源
咁好大問題喎...................個個來得架
每人送5000分比daddy好了:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-14 12:11 PM 發表 查看引用來源

我是一個真的人呀.似你呀,,,,,,,,,,,,,哈哈,嚇走了pc4700,別再寫呀,他別post,的女fd會來消你post喎:smile_30:
我企得係度唔怕架..............

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-14 12:08 PM 發表 查看引用來源
咁起碼50000分啦
比人退�也有知:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-14 12:12 PM 發表 查看引用來源

每人送5000分比daddy好了:smile_30:
哈哈哈...發達囉

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-14 12:13 PM 發表 查看引用來源
我企得係度唔怕架..............
我怕呀,,,,,,,,,,,蓉兒貨不對辨,,,,,,,,,,,,,,,點算:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆