上一頁下一頁
發新話題

佢想引誘我???

收藏  |  訂閱
574  116.0k

c兄....如果我係你..我諗我唔會咁快同佢上床住....
1...如果佢攻於心計...可能會將呢樣野用黎做痛腳...
2...如果到時唔係判比佢間公司...你估你同佢之後會點???
3...你唔覺佢之前玩咁多野....o個晚又會比你食到..係好有問題咩???

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-12-22 02:55 AM 發表 查看引用來源
c兄....如果我係你..我諗我唔會咁快同佢上床住....
1...如果佢攻於心計...可能會將呢樣野用黎做痛腳...
2...如果到時唔係判比佢間公司...你估你同佢之後會點???
3...你唔覺佢之前玩咁多野....o個晚又會比你食到.. ...
就如我對上個reply都係咁樣提出呢個問題...
同埋,之前c hing都比條女 玩左鑊啦.....

我唔信條女又再出咩野招屈你...
樓主攪左條女.條女話可以...
1) 屈樓主...你同我上過床,話上左就一定判到比佢公司做...-------咁樓主咪死硬 :smile_40: ?
2) 屈樓主...屈樓主老強,報警.....

最後個結果係......0係呢一行內消失

樂觀小小睇 可能個女主角之前想試探你呢?
假設個女主角真係鐘意你...
咁你係唔係真係鐘意佢?
你介唔介意佢生唔到bb
如果你唔介意 但係你屋企人介唔介意>

我等睇下聞:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 rickliuhk 於 2008-12-22 01:19 PM 發表 查看引用來源

就如我對上個reply都係咁樣提出呢個問題...
同埋,之前c hing都比條女 玩左鑊啦.....

我唔信條女又再出咩野招屈你...
樓主攪左條女.條女話可以...
1) 屈樓主...你同我上過床,話上左就一定判到比佢公司做...-- ...
英雄(c兄)同狗雄(小弟)所見略同
呢行消失事小....比人唱到飛起....仲要身敗名列事大...
樓主仲後生.(廿幾歲...)...好可能比呢單野打沉...

:smile_13: 還有30分鐘就星期二:smile_30:   
唔知樓主係未又去左開餐興祝呢:smile_47:
還是學樓上兩位C hing咁講呢:smile_29:  
到最後又想問下樓主:smile_04:
既然你己上左,你又會當佢係乜呢?:smile_13:
SP:smile_41: SL:smile_41: 女友:smile_41: 還是其它:smile_45:

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-12-22 11:18 PM 發表 查看引用來源

英雄(c兄)同狗雄(小弟)所見略同
呢行消失事小....比人唱到飛起....仲要身敗名列事大...
樓主仲後生.(廿幾歲...)...好可能比呢單野打沉...
除非樓主真係好有計食得住條女,
要完完全全征服條女
再慢慢食都未遲....

樓主征服唔到的話,就有手尾跟:smile_39::smile_39:

回覆 367# 的帖子

呢位CHING講得岩.

始終要睇下個女佢心態係點...
之前唔比掂但係果晚比有多原因的..
可能果排黎M
又可能未接受到同一個未拍拖既男仔就上床... 不過始終唔知女人諗乜.
當然吊你癮就點都有...
但係拍得一次拖都咁有手段... 而且公司D人都唔鋸佢既話... 總有原因

不過無論如何. 食都食左.
而家見步行步.. 見招拆招.

希望唔係玩你.
而真係為左有需要啦.. 始終都隔左咁耐都冇人服侍佢..

昨天老頂對張單判比邊間公司有左初步結論,佢覺得B公司同w小姐果間公司不相伯仲,但因為w小姐遲左一天先至交proposal及黎present,老頂傾向判比B公司。我知道消息後唔敢話比 w小姐知,連佢下屬A先生打過電話黎問我都話老頂重未有決定。

昨晚我上左去佢屋企,再次同佢有性行為,細節唔講啦,以免比師兄們話我好似寫鹹古咁。男女行埋做果味野都離唔開男上女下或女上男下啦,唔知點解,我發覺我好鐘意吸啜佢個波同粒乳頭,如用男上女下抽插左一輪後,我會暫停一陣動作,彎低身,伏係佢身上,用隻手緊緊咁捉實佢隻奶黎啜。轉左姿勢用女上男下後都係一樣,策騎左一輪之後,我就叫佢[烏]低身,比我用手捉實佢個波係咁啜佢粒乳頭。我唔知哩d係唔係戀母性格,佢年紀大過我,吸啜佢乳房有d好似BB仔讓母親餵奶既感覺。尤其是當我射左野入去之後,我冇即刻拔出黎,再次伏係佢身上係咁吸啜佢隻奶,昨晚天氣開始轉涼,佢驚我冷親,拉起張被為我蓋著背部,我雙手捉實佢個波波,個咀一路含住佢粒乳頭,加上佢用雙手輕輕咁係我腦後扶住我個頭,使我頓時有一種溫暖及溫馨既感覺,真係似十足嬰兒食母乳咁。

講真,我返到屋企後重想住佢[餵]我食奶奶既情景,我突然間感到我唔知係咪開始愛上左佢。由當初只係諗住玩x佢,到依家對佢開始認真…..我真係唔知道好唔好同佢繼續發展…..

講番轉頭,今日返到公司,老頂突然問我w小姐間公司開果個價錢有冇得減,原來老頂諗過,如果w小姐公司個價低過B公司既話,佢會再作考慮。老頂叫我同w小姐傾傾,儘量壓低佢個價錢。我立即聯絡w小姐,佢話要同佢老細商量,可能今日答覆唔到,但望佢地回反黎個價錢我老頂能夠接受啦。

引用:
原帖由 pnwebman 於 2008-12-24 12:47 AM 發表 查看引用來源
昨天老頂對張單判比邊間公司有左初步結論,佢覺得B公司同w小姐果間公司不相伯仲,但因為w小姐遲左一天先至交proposal及黎present,老頂傾向判比B公司。我知道消息後唔敢話比 w小姐知,連佢下屬A先生打過電話黎問我都 ...
咁你就幫下w 小姐啦
同時都幫你自己

因為如果判比第2間公司,w 小姐唔知會用咩野方法對你,
呢個係講真:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆