上一頁下一頁
發新話題

請左個廚師番黎, 無得食, 仲要食自助餐~~ part II

收藏  |  訂閱
736  11.8k

引用:
原帖由 Derek... 於 2008-9-24 11:50 PM 發表 查看引用來源

直頭說出我心聲....谷九氣...聽日要出街食飯先得
駛唔駛揾人陪你

引用:
原帖由 Derek... 於 2008-9-24 11:50 PM 發表 查看引用來源

直頭說出我心聲....谷九氣...聽日要出街食飯先得
我地有位c hing喜歡去樓上舖食架.....佢話都幾正架

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-24 11:53 PM 發表 查看引用來源

車, 你c9自己起筷籮
唔係掛

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-24 11:52 PM 發表 查看引用來源

C HING~
願聞其長
其實我廚師好鐘意煮飯,不過之前因為有d事情發生
我轉左間餐廳,到我返番去既時候,廚師覺得我剩係為左食先搵佢

由個日起...佢就日日安排自助餐我食.......

引用:
原帖由 潮人 於 2008-9-24 11:54 PM 發表 查看引用來源

駛唔駛揾人陪你
咁.....不如你陪佢去啦:smile_47: :smile_47:
話唔定你去到即刻胃口大開......唔想減肥

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-24 11:56 PM 發表 查看引用來源

我地有位c hing喜歡去樓上舖食架.....佢話都幾正架
私房菜........就...麻麻地.....無監管怕唔衛生.....

引用:
原帖由 Derek... 於 2008-9-24 11:52 PM 發表 查看引用來源

就算一身好武功......無用武之地.....
練武係強身健體,並唔係用黎撩事鬥非

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-24 11:58 PM 發表 查看引用來源

咁.....不如你陪佢去啦:smile_47: :smile_47:
話唔定你去到即刻胃口大開......唔想減肥
唔知chING想食咩

引用:
原帖由 Derek... 於 2008-9-24 11:57 PM 發表 查看引用來源

其實我廚師好鐘意煮飯,不過之前因為有d事情發生
我轉左間餐廳,到我返番去既時候,廚師覺得我剩係為左食先搵佢

由個日起...佢就日日安排自助餐我食.......
明白明白.....
咁廚c 唔驚你會去番果間餐廳架咩:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 潮人 於 2008-9-24 11:59 PM 發表 查看引用來源

練武係強身健體,並唔係用黎撩事鬥非
係..為師都係咁講,佢仲話要練好D體魄
叫我平時要紮多D炮....唔係唔係,講錯左..係紮多D馬 喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆