上一頁下一頁
發新話題

※ 徵 ~~ 情人、情人以外既情人、伴侶 ※ 117

收藏  |  訂閱
564  9.3k

引用:
原帖由 陳近南 於 2008-10-10 01:39 AM 發表 查看引用來源

咁我到底係邊個呀:smile_14: :smile_30:

我都訓喇,早抖喇...........話時話,你係邊個呀:smile_40: :smile_30:
咁...你要記住...我係靚女....喎:smile_38: :smile_30: :smile_30:
早抖呀哥:smile_38:

引用:
原帖由 雲雲地 於 2008-10-10 01:43 AM 發表 查看引用來源

咁...你要記住...我係靚女....喎:smile_38: :smile_30: :smile_30:
早抖呀哥:smile_38:
小姐!!...側魚涌果份你有無去見丫....:smile_38:
阿邊個見成左啦!!:smile_13:

你apply左未:smile_13:

引用:
原帖由 iiiivan 於 2008-10-10 04:15 AM 發表 查看引用來源

小姐!!...側魚涌果份你有無去見丫....:smile_38:
阿邊個見成左啦!!:smile_13:
側魚涌.....我要兩粒鐘先返到工喎:smile_13:
佢有學位, 係易過我架:smile_13:

引用:
原帖由 雲雲地 於 2008-10-10 04:36 AM 發表 查看引用來源

側魚涌.....我要兩粒鐘先返到工喎:smile_13:
佢有學位, 係易過我架:smile_13:
小姐....佢都同你住同區架.....:smile_13:

引用:
原帖由 iiiivan 於 2008-10-10 04:42 AM 發表 查看引用來源

小姐....佢都同你住同區架.....:smile_13:
佢同我住同區, 不過佢同我學歷背景都唔同吖嘛:smile_13:

引用:
原帖由 雲雲地 於 2008-10-10 04:43 AM 發表 查看引用來源

佢同我住同區, 不過佢同我學歷背景都唔同吖嘛:smile_13:
你經驗答夠啦....:smile_13:

引用:
原帖由 iiiivan 於 2008-10-10 04:50 AM 發表 查看引用來源

唔好咁死啦....wendy姐....
有無玩....cookingmama.....nds:smile_30:

引用:
原帖由 iiiivan 於 2008-10-10 04:50 AM 發表 查看引用來源

唔得架:smile_39:
經驗還經驗, 學歷還學歷架:smile_13:

引用:
原帖由 iiiivan 於 2008-10-10 04:56 AM 發表 查看引用來源

唔好咁死啦....wendy姐....
有無玩....cookingmama.....nds:smile_30:
cooking mama.....好 q 悶喎:smile_27: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆