上一頁下一頁
發新話題

從淑女變性女,Irene的淫蕩秘密日記update p.48第10篇

收藏  |  訂閱
762  505.1k

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-8-18 12:50 PM 發表

終於都開戰啦
你呢個大食靚媽咪果然犀利, 一條JER JER 仔就咁俾你搞掂
仲要一黎就大戰兩個回合 :smile_46::smile_46:

快D講埋後續戰況啦:smile_38::smile_38:
(睇怕都係大戰連長)
哈哈,後生仔體力好丫麻
佢夠力既我都唔介意黎多幾次既

回覆 361# 的帖子

姐姐,
看了你的.真係忍唔住.好多次邊想住你 邊打機..你簡直係""性感女衶""真係好想認識你..希望你會pm  我...

BEN

引用:
原帖由 天宮之門 於 2008-8-20 14:42 發表

咁我依家真係要多d訓練La""
要練到 好似你咁" wakaka   1.5 hr"
.v."
放心啦, 來日方 "長"  :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-20 15:56 發表

哈哈,後生仔體力好丫麻
佢夠力既我都唔介意黎多幾次既
咁即係黎左幾多次唧:smile_46::smile_46::smile_46:

(快D講埋落去呀:smile_22::smile_38

Irene_P
等我我頂返上去先

long time no post.... pls continue...add oil

估唔到寫咸故都會引黎咁多粉絲,無論樓主是男是女,你都好了解男人既性心理,出色

Irene你好.. 我係1個學生, 但都唔算細既
我2年前都試過同1個人妻女網友發生左關係.. 個次仲係我既第1次
雖然而家有左個唔錯既女朋友, 但係我既腦海成日都浮現2年前既第1次..
今次睇左你既故事後令我更加回味個次既經歷, 反應都好大...

我只求有機會識到你傾計, 於願足矣

你既經驗好正, 令人想入非非....搞到我都好想試下.... wakaka

靚太,好快d交稿啦!呢度好多人頂唔順啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆