上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

:smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-13 04:28 PM 發表
我以前做過帶團....國內領隊,帶40人都系咁帶!好濕碎!:smile_30: :smile_30:

而且,今次行程好簡單姐,比條女佢地就得啦,實無聲出!:smile_30: :smile_30:
你D團員都幾利屎幾好淫,有洞就打得!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-13 04:28 PM 發表
我以前做過帶團....國內領隊,帶40人都系咁帶!好濕碎!:smile_30: :smile_30:

而且,今次行程好簡單姐,比條女佢地就得啦,實無聲出!:smile_30: :smile_30:
我要求好多架... 女唔靚唔要, 唔好玩就玩團長囉....哈哈

引用:
原帖由 mudfoon 於 2008-6-13 04:54 PM 發表

我要求好多架... 女唔靚唔要, 唔好玩就玩團長囉....哈哈
ME TOO...
唔係剩係有條女就得...
哈哈

引用:
原帖由 earth008 於 2008-6-13 04:25 PM 發表
落成日豪雨,明天吾會水浸?
如箭在弦, 風雨無阻:smile_30:

各位隊員, COPYBOY, 明天見:smile_15:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-13 09:49 AM 發表

morning,
你明天去唔去?
去掛

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-13 11:55 AM 發表

百佳....惠康!你等睇報告,到時睇下d團友點講,我比埋d單團友睇仲得,唔駛你系到假仁假義!
唔好咁燥

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-13 05:43 PM 發表

唔好咁燥
唔燥有鬼,人地齋飲團收300-500,唔去質疑人地!
我地團收個350,包食包K包住,仲有單睇,無花無假!
我懷疑系個隻野翻生!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-13 06:21 PM 發表

唔燥有鬼,人地齋飲團收300-500,唔去質疑人地!
我地團收個350,包食包K包住,仲有單睇,無花無假!
我懷疑系個隻野翻生!:smile_38: :smile_38:
算啦,狗亂吠,唔好燥:smile_39::smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-13 05:40 PM 發表

去掛
see you tomorrow

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-13 06:35 PM 發表

see you tomorrow
使唔使用紅玫瑰相認:smile_30::smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆