上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

呢個故事實在太正...
如果我係其中一個男人就發啦...真係發夢都發唔到......

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 15:53 發表

有時一個人靜靜坐係上面仲安全過落山, 非法入境者多數係匿係山腰既
雖然有唔少次係山頂遇到人,但都係露營人仕多
其實以前都有諗過咁玩, 我唔太擔心夜晚見到人, 但一諗到 II 就放棄
但你見到有人露營時, 會兜路走定點呀??

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 03:53 PM 發表

有時一個人靜靜坐係上面仲安全過落山, 非法入境者多數係匿係山腰既
雖然有唔少次係山頂遇到人,但都係露營人仕多
咁當你無著衫時,見到有人到的話,你會著番衫嗎?

有邊幾個山頂有你的足跡呀?

引用:
原帖由 !wrxgc8! 於 2008-5-3 03:55 PM 發表

icic, 返到帳幕就除埋條褸???
no, 一直同佢地食野傾偈都褸住件外套
直至同胡鬚佬行埋一邊傾偈,開始做至除左佢

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 16:00 發表

no, 一直同佢地食野傾偈都褸住件外套
直至同胡鬚佬行埋一邊傾偈,開始做至除左佢
原來係咁
其實你唔MIND 响陌生人面前裸露嗎???

引用:
原帖由 Chan8888 於 2008-5-3 03:56 PM 發表

咁當你無著衫時,見到有人到的話,你會著番衫嗎?
好多時聽到人聲或人影會匿埋先既
如果知佢地係度紮營會著返衫運路走或行返出路當冇事發生

不過當然試過比人發現既, 有d人以為我換緊衫當冇事發生,有d就咩野左啦,但佢得一個人

樓主超勁

佩服!!!

如果有幸喺山上見到你...

引用:
原帖由 Chan8888 於 2008-5-3 03:58 PM 發表
有邊幾個山頂有你的足跡呀?
haha 如果有心機追返d舊posts都提過啦,
馬鞍山昂平大金鐘黃竹山附近,西貢鹿湖上面,西貢東灣果邊,大帽山落梧桐寨等等,一時間諗唔起太多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆