上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-27 04:26 PM 發表 查看引用來源

走汁?
果個甜甜地o既豉油?
你仲係人o黎o既? 個汁撈飯先最好食!

我都好耐冇食燒鵝脾, 淨係食大王中間果隻脾
同樣地需要多汁
中脾?嘩,咁都被你諗到。
我都知道啲甜豉油好好味。但我慣咗走汁或者少汁。會食到飯香,同埋健康少少。
如果講緊中脾,咁當然必須多汁!
不過咪住,你指嘅汁會係...精定精前液先? 定兩樣都要?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-27 14:11 發表 查看引用來源

哈哈哈哈~

不如你開個新PO, list 出你住過o既酒店, 俾其他女性版友小心
我估好多間都榜上有名🤭

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-27 16:26 發表 查看引用來源
咁你食pizza嗰陣,係咪都鍾意將啲芝士拉成好長好長嘅C?好誘惑喎個畫面!
如果我整手作仔,應該唔止會係滴出嚟。而會係...爆。
不過爆到一地都係,我怕大王鬧! ...
係呀⋯食pizza將芝士拉到好長好長嘅C係一定㗎! 超好玩喎
你嘅咩手作仔咁勁,會爆出黎⋯會唔會整到對面嘅人㗎😂
大王到時會拎藤條打你50下! 正! 諗起你痛住咁叫,要打大力d

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-27 19:02 發表 查看引用來源

中脾?嘩,咁都被你諗到。
我都知道啲甜豉油好好味。但我慣咗走汁或者少汁。會食到飯香,同埋健康少少。
如果講緊中脾,咁當然必須多汁!
不過咪住,你指嘅汁會係...精定精前液先? 定兩樣都要? ...
精前液其實到而家我都仲係未留意到佢o既存在
通常都係一吓就噴我成嘴都係, 乜你仲會分兩次噴o既咩

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-27 18:41 發表 查看引用來源
我就冇所謂呀!我仲知道好多酒店嘅秘聞。不過講咗出嚟,以後你哋住酒店時有陰影就...
講幾個o黎聽聽

但其實又咁, common sense 話我地知酒店o既清潔好多都係例行公司,
即係如果俾我作為清潔工人咁日日做, 每日幾十間房咁做, 我都會好機械式咁procedure 話要做乜就做乜囉
比如話step 1 執床, step 2 抹廁所, step 3 吸塵 (亂up o架咋)
有垃圾就執o左佢有污漬就摔走佢, 未必會話好有心思去考慮邊度可能有咩特別o野要處理等等
唔知你明唔明我咩意思 總之就係同執自己屋企唔同o既心態

道理係咁講, 即係話酒店好多其實都係表面上睇落去好乾淨, 其實真係得個表面
但係住到入去果陣永遠又係另一回事

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-27 19:02 發表 查看引用來源

呢樣我認輸 最多食完起勢咁操都要食o左先
仲有燒味鋪果d 薑蓉, 撈飯又係好好食

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-28 09:25 發表 查看引用來源

講幾個o黎聽聽

但其實又咁, common sense 話我地知酒店o既清潔好多都係例行公司,
即係如果俾我作為清潔工人咁日日做, 每日幾十間房咁做, 我都會好機械式咁procedure 話要做乜就做乜囉
比如話step 1 執床,  ...
酒店清潔係好表面個層囉
我識有朋友會拎部細細地嘅機去消毒殺菌😊

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-28 09:30 發表 查看引用來源

呢樣我認輸 最多食完起勢咁操都要食o左先
仲有燒味鋪果d 薑蓉, 撈飯又係好好食
你已經好努力咁操㗎喇⋯唔好操得太過火呀!
我會走汁但薑蓉真係好好味

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-27 22:17 發表 查看引用來源
係呀⋯食pizza將芝士拉到好長好長嘅C係一定㗎! 超好玩喎
你嘅咩手作仔咁勁,會爆出黎⋯會唔會整到對面嘅人㗎😂
大王到時會拎藤條打你50下! 正! 諗起你痛住咁叫,要打大力d ...
整到對面嘅人
我諗到MMF, 如果其中一個男人俾另一個男人d 精必到落個身度會有咩反應
連自己d 精都怕, 莫謂話另一個男人果d
會唔會驚到喊o既呢

藤條打50下唔好啦, 費事搞出人命
大王真係用力o既話... 其實7下之內已經可以整喊人

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-28 10:38 發表 查看引用來源

整到對面嘅人
我諗到MMF, 如果其中一個男人俾另一個男人d 精必到落個身度會有咩反應
連自己d 精都怕, 莫謂話另一個男人果d
會唔會驚到喊o既呢

藤條打50下唔好啦, 費事搞出人命
大王真係用力o ...
嘩! 呢個畫面好震撼呀
應該問返G師兄如果玩MMF比另一個男d精必到落身,佢會點!

男人接50下應該得嘅⋯照估G師兄唔會皮光肉嫩掛!🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆