上一頁下一頁
發新話題

此帖已結束

收藏  |  訂閱
503  155.3k

人夫最好找人妻,大家都冇心理包袱。。。開心就可以了

[quote]原帖由 manray 於 2020-6-19 18:37 發表 查看引用來源

其實我身處嘅地區真係好多人偷食, 因為報紙都有個部份專比啲讀者投稿去講自己嘅故事同埋分析

我住嗰區好多華人, 送個仔返學就見到好多講普通話嘅人妻(年輕嘅有, 好老嘅大媽都有) 我直覺好多係太空人, 老公要搵食唔 ... [/quote
你現住邊地方,你不是香港??

回覆 362# okvisa 的帖子

外國喇, 我小學嗰陣就移咗民.............一去就卅年

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-24 10:41 發表 查看引用來源

「點解你咁曳曳濕晒㗎?」我手指不停摔着Yan的豆豆說着。「我唔知啊......唔好.......我想要.....」被眼罩矇着眼的Yan捉緊我的手說道。這個叫Yan的女人,是我與P分手3個月後無意認識,一個V7附近的人搭訕,開頭只係傾下生 ...
查實點解你咁多人妻食

引用:
原帖由 okvisa 於 2020-7-28 13:50 發表 查看引用來源

查實點解你咁多人妻食
查實點解你覺得d故仔一定係真?

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-7-28 14:13 發表 查看引用來源
查實點解你覺得d故仔一定係真?
咁又是,咁邊個先真,得淫妻是真

引用:
原帖由 okvisa 於 2020-7-28 14:55 發表 查看引用來源

咁又是,咁邊個先真,得淫妻是真
失婚人妻的故事係真人真事
題外話,呢度有師兄食過好多人妻我覺得唔出奇,但我無呢個本事,出軌呢d嘢唔好心存僥倖,好好彩叫做食過純分享下,見有d人留言想繼續睇,先有餘下的故事。

謝謝收看。

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-17 16:09 發表 查看引用來源
我係一個好平凡的人夫,結婚多年,沒有小朋友,平時就係返工放工返屋企呢啲好規律的生活,假日通常都係屋企hea,無聊時會上下鹹網,或者上下交友網搵啲陌生人吹下水咁,基本上無諗過會發生接落嚟要分享的事。佢係一個失婚人妻(簡稱 ...
鐘意睇呢個post 同埋師兄師姐嘅discussion

倉務員兄,拜讀完你個故事,講真,真係寫得好好。
我好欣賞你講得出中佬有時候都會有力不從心既時候。真係要唱一句,年少多好。 😣

以前我第一次個陣(賣廣告先,要睇返我第一篇中佬的往事回味。😝),覺得男人逢場作興,身出軌但識返屋企,好過女人一出軌連心都變埋,但其實內疚感仍然係度⋯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆