上一頁下一頁
發新話題

分隔兩地, 但又走在一起 (Updated #514 <走甜大結局>)

收藏  |  訂閱
713  75.4k

引用:
原帖由 cherryreport 於 2020-2-25 08:58 發表 查看引用來源

支持你繼續寫呀!每次睇都覺得你哋好sweet,但亦好奇🤔點解會分開啊,我齋睇都開始唔捨得!☹️
多謝妳支持.......

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-2-25 11:49 發表 查看引用來源
會唔會好貪心呢? 希望樓主一日出到一個update
係貪心左D.......不過我應承妳, 我今日會UPDATE

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-25 12:26 發表 查看引用來源
我都好期待啊
我會盡力令妳既期待時間縮短

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-25 12:28 發表 查看引用來源

係貪心左D.......不過我應承妳, 我今日會UPDATE
好野,又會有得睇

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-2-25 12:44 發表 查看引用來源
好野,又會有得睇
好野!give me five ✋🏻

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-25 12:53 發表 查看引用來源
yeah我地等update

師兄好犀利...記到咁多野同咁detail @@

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-25 12:28 發表 查看引用來源

放張椅罷住個位睇故仔先😛

日本之旅結束之後, 好快我又要同Y分隔兩地........
2018年11月........因工作關係, 要到廣州出差10天, 特意提早兩天先返香港, 與Y黎個短線遊......目的地 : 澳門

我本來打算一落機就直接從機場內坐船直去澳門, Y就自己去澳門會合.......

Y : 唔得呀, 我要你黎接我呀.........
我 : 我朝早6點到香港喎.......同埋我好多行李呀..........
Y : 你搭的士黎接我, 跟住同車再去碼頭咪可以囉..........
我 : 咁睇黎呢程會係我搭過最貴既的士......
Y : 咁我想快D見到你呀.......同埋我要同你一齊坐船......同埋你可以幫我拎行李嘛.......
我 : 我兩個大喼喎........
Y : 我一個背包咋.......
我 : 咁我到時去接妳啦......

係機場上的士......"唔該先去九龍XXX, 再去上環港澳碼頭丫......"

我 : 早晨呀BB, 我上左的士啦........
Y : 我已經準備好哂啦, 你差不多到就話我知, 我落黎啦......
清晨既路上唔多車.....所以唔使50分鐘, 就接左Y同去到碼頭.....的士費係五百六十個大洋呀.........

上船安頓好, 好快就攬住Y瞓著左.............."老公, 起身啦......落船啦........."

先去酒店存放好行李........我地今次住澳門四季酒店.....因為香港果間太貴, 住唔起.......
提外話, 我都係第一次住呢D咁高貴既酒店, 但係服務真係一流.........

豬扒包, 水蟹粥, 蝦子麵, 魚翅......我地黎啦..........

一直食到下午茶時間.....返酒店拎房......
Y : BB, 你快D去沖個涼抖下啦
我 : 我要妳幫我沖.........
Y : 你唔攰咩..........
我 : 攰架......所以咪冇力沖, 要妳幫我沖囉.........
Y : 我幫你沖都可以, 不過你唔準手多多架.........
我 : 不如妳叫自己唔好手多多啦........

係沖涼房.......Y真係好認真咁幫我沖涼......但係面對住全裸既Y....我又點忍呢..........
當Y幫我洗碌野既時候.........."你又話攰既......咁佢又會起左身既"..........
我 : 妳咁樣搓, 唔好話起身, 就黎射添啦..........
Y : 咁我唔搓啦, 我幫你沖水啦, 沖完啦..........
我 : 我沖完, 但係我未幫BB沖喎..........(我一手攬實Y....馬上濕吻起黎......同時雙手係佢身上遊走)
Y : 喂呀.........唔好啦.......我怕你攰呀...........
我一手就摔落Y既豆豆.......雖然一直比花洒淋住, 但係我好清楚佢係濕左............
我 : 妳咁濕既........妳好想呀...........
Y : 啊.......唔想呀......你要休息呀...........呀...............
我捉住Y隻手去摸我碌野.........."妳頭先整醒左佢.....我肯瞓, 佢都唔肯啦"......
Y : 嘩老公碌野好硬呀...........我幫你叫佢瞓丫.............(講完Y就跪低, 捉住我碌野).........
Y : 你瞓啦......你唔瞓我老公冇得瞓架........(佢眼定定咁望住我下面)......
我 : 做咩呀?........
Y : 老公..........你條撚好靚呀..........我想含呀, 可唔可以呀.............
我都未答Y就自動波又瀨又啜又含..............我唔想咁快比佢KO.......所以我要拎返個主動權........
我扶起Y, 一邊同佢濕吻, 一邊摔佢豆豆........佢嗌到好大聲.......浴室既回音好震撼..........
Y : 呀呀呀.........啊........老公, 我想你屌我呀............
我拉開淋浴間既門.........係洗面檯既地下鋪張毛巾....跟住我拖住Y......要佢面向塊鏡, 我從後攬住佢.........
我 : 妳睇下, 我依家揸緊妳對波, 又摔緊妳個西呀..........爽唔爽呀.........
Y : 啊........好舒服呀........老公.........你攪到我好淫呀.........
我 : 妳唔鍾意比我淫咩..........
Y : 鍾意呀.......啊.......老公......屌我丫..........(講完就叭係洗面檯, 兀高個PAT PAT).........
我對準位從後一插到底.........
Y : 好正呀........老公........你條撚好正呀............
我 : 妳快D望下塊鏡..........妳睇下我做緊咩............
Y : 我見到老公係後面屌我呀............好撚舒服呀.............
我 : 妳睇下妳對波FING得幾犀利..........
Y : 係呀.........我係老公個淫娃..........大力D呀BB............
.
.
.
.
我 : 老婆.........我就黎要射啦........
Y : 好呀, 老公, 射係我塊面度丫.............射多D丫..............
我射完........Y冇幫我黎過黃金十秒.......但係佢要求我............
Y : 老公............妳可唔可以拎我部手機幫我影張相呀, 我要影低我第一次比老公顏射我呀......

第一次既顏射........第一次既事後相.............完

待續

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-25 12:53 發表 查看引用來源
多謝..........多謝............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆