上一頁下一頁
發新話題

Game over Bye

收藏  |  訂閱
981  131.7k

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-10 23:46 發表 查看引用來源
上post 的下集
終於都到左約定淫夫的那天,我心裡面一直都好緊張又期待,因為一直係wechat同佢玩時都只係見過佢又粗又大既JJ,但真樣就從來未見過,所以令我都一直存有幻想。

那天早上,淫夫wechat話我知酒店既房號,叫我自己 ...
再下集
用我既蜜桃嘴服侍左淫夫又粗又硬既JJ幾分鐘之後,佢就開始伸出雙手,俯身摸向我對大波,淫夫兩隻手掌好大好溫暖,比佢一摸之下,我當堂成身軟晒。

我諗淫夫都feel都我既反應,所以繼而再用力楂我對大波,比佢越大力楂我就越酥軟,而我亦不甘示弱,佢越楂得大力,我就越含得落力,直到佢出盡全力楂到我對波都幾乎變形呀,雖然楂到我對波都有D痛痛地,但係反而令我有種莫名其妙既快感,突然好想快D比佢再進一步既征服。

呀淫夫好似識得讀心術咁,我無開聲都好似知我諗乜咁,因為佢楂完我對大波之後,就扶我起身,拖我訓上床邊,粗暴咁除晒我D褲,再抬高我雙腿成M字型,我早已經濕晒既下面係佢面前表露無遺。

跟住淫夫就好快手咁幫自己戴上套,然後對準我下面,猛力地成支又粗又硬咁插左入黎,果下突入真係又有D痛,但痛得黎又好舒服,high到我都真係唔識點講,之後淫夫都好似隻猛獸咁不停瘋狂插我,我當時舒服到剩係識大聲嗌之外,都唔識有其他反應喇。

我都唔記得比淫夫插左幾耐,剩係知比佢插到我高潮既時後,佢都突然嗌左聲"好L窄呀"!   跟住我feel到佢碌JJ係我入面比之前更漲更硬,我估佢都係係我高潮既時候就射左,無幾耐佢就抆返碌JJ出黎,除左果condom, 點知佢突然張condom裡面熱辣辣既精華倒晒落我對波度,嘩!真係嚇我一跳呀,不過其實我又覺得好冧禾。

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-20 21:28 發表 查看引用來源
再下集
用我既蜜桃嘴服侍左淫夫又粗又硬既JJ幾分鐘之後,佢就開始伸出雙手,俯身摸向我對大波,淫夫兩隻手掌好大好溫暖,比佢一摸之下,我當堂成身軟晒。

我諗淫夫都feel都我既反應,所以繼而再用力楂我對大波,比佢越大力楂我就 ...
你就爽啦師姐🥺

回覆 361# mui1892 的帖子

師姐,睇黎好幸福好滿足

好想認識師姐
我的wechat: pc6983
等師姐加我
P.S.: 我不是POPO

我都好中意比人含,私聊吧

我今日又去咗搵我sp,因為佢去完旅行有手信比我,約在地鐡站等,因為之前好多野做叫我幫佢手做野,但之後佢帶我上佢公司,原來個死佬特登帶我去佢office搞嘢,肯定係早有預謀嘅,豈有此理...... 不過我又唔抗拒喎,因為我都好想試下喺office做愛係咩feel?可憐我咩心理準備都無,佢就秒速咁除咗我件衫,跟住就係咁揸我對波,揸呀揸,我極度懷疑佢係想揸到變形先肯停手,佢一路揸就一路拉開自己條褲鍊攞碌嘢出黎,我見到咁硬嘅jj 就忍唔住成條吞咗落口度含,含一陣之後就壓住我,就姦我,我話唔好姦我啦!嘻嘻,好彩我都執輸,我都女上姦左你啦!我們狂吻了
之後穿反D衫,我穿bra 時就話好靚呀呢件,之後我坐佢身上面又吻,佢又揸我,之後就送手信俾我了,一齊走了!哈哈我哋好似交換禮物咁!真係好感動,我之前話想要手信hello kitty同香蕉蛋糕有櫻花味呀如果你幫我買呢你計返我錢喎
雖然冇hello kitty但有樱花味香蕉蛋糕,我都好開心
之後call車送我返屋企

附件

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-25 21:38 發表 查看引用來源
我今日又去咗搵我sp,因為佢去完旅行有手信比我,約在地鐡站等,因為之前好多野做叫我幫佢手做野,但之後佢帶我上佢公司,原來個死佬特登帶我去佢office搞嘢,肯定係早有預謀嘅,豈有此理...... 不過我又唔抗拒喎,因為我都好想試下 ...
師姐d sp細心又體貼,值得keep住

引用:
原帖由 公司小獅子 於 2020-2-25 23:03 發表 查看引用來源

師姐d sp細心又體貼,值得keep住
嘻嘻😁

回覆 366# mui1892 的帖子

佢公司除左你地冇其他人???

引用:
原帖由 四衝程 於 2020-2-26 00:30 發表 查看引用來源
佢公司除左你地冇其他人???
就係冇人呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆