上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.7k

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 02:37 AM 發表

哈哈, hello r,
同你gf點牙??
我隻鞋仔都差吾多乾,
差唔多覺覺豬lu,
我聽日都會出篇post, 應該係最後一篇同呢個bf lu, 多多支持牙
好啦....bye bye

妳同妳bf 有咩事呀?

今朝仲好地地o架wor....:smile_39:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 02:39 AM 發表

唔知呢, 我靚唔靚見仁見智, 好多人都話我好靚女, 但我自己又唔多覺:smile_39:
周圍啲人都咁講差極都有個抱.....

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-22 02:39 AM 發表
妳同妳bf 有咩事呀?

今朝仲好地地o架wor....:smile_39:
發生左一d事,,
then我o係大約半個中前作出左一個最神智清醒既決定, 絕對唔係玩玩下

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-4-22 02:40 AM 發表

周圍啲人都咁講差極都有個抱.....
其實我只係有少少暗瘡印, 唔係豆皮唔洗咁驚喎:smile_30:

有咩事咁嚴重呀?
妳bf 咁愛妳...妳要珍惜呀....

而且....妳都好愛妳bf....有咩唔妥就傾到妥..

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-22 02:42 AM 發表

其實我只係有少少暗瘡印, 唔係豆皮唔洗咁驚喎:smile_30:
香港有邊個女仔無暗瘡.....個個都咁夜訓.....

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-22 02:42 AM 發表
有咩事咁嚴重呀?
妳bf 咁愛妳...妳要珍惜呀....

而且....妳都好愛妳bf....有咩唔妥就傾到妥..
其實係我夾埋d fd trap佢set up 佢, 想知佢有幾愛我
但日前條橋比另一個fd自爆左, 佢知左之後好唔開心
直至今日佢一路ml一路都冇心機, 雖然佢事後同我講佢今日唔舒服,
但點都有少少關係\

係我自己好自責, 原諒唔到自己
總之this is the final decision
決定左之後要活得更快樂, 我知佢最想我開心

引用:
原帖由 sammy0102 於 2008-4-22 02:45 AM 發表

香港有邊個女仔無暗瘡.....個個都咁夜訓.....
有d真係皮光肉滑架, 幾envious架:smile_39:

咁妳對妳bf 好o的就ok 啦... 妳bf 又唔係o個o的蠻不講理o既人..

佢真係咁愛妳.連妳o的fd o既trap 都pass 到.... 妳係應該珍惜..唔係放棄呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆