上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  400.7k

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-18 02:06 AM 發表

我都 係做文職~~~
你今年幾多歲啦??

引用:
原帖由 mathrewc 於 2007-9-18 01:33 AM 發表
樓主,今次完左之後,會唔會打算開番個blog
將全部內容記低之餘,再打更多你地既事.
大家都好想知,例如你同sara問開始拍拖...等等

依家都甘多觀眾,唔駛怕個blog無人去啦.
呢樣野我暫時未有考慮過。因為開blog要成日update,以我甘懶既性格好難拉~~哈。或者開過留言板既野post上去比大家睇拉

引用:
原帖由 walter74 於 2007-9-18 02:07 AM 發表

你今年幾多歲啦??
我係80年代初既人~~~我唔係唔想講,只係一講左一定有識我既人估到係我~~

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-18 02:08 AM 發表

我係80年代初既人~~~我唔係唔想講,只係一講左一定有識我既人估到係我~~
明白...咁呢個故事既結局..離依家有幾耐..?

同埋..我係MSN未見到你..

但我add左你

我真係諗唔明..點解真人真事都有 ending.百思不得其解...出新post 啦..

引用:
原帖由 權子`~! 於 2007-9-18 02:21 AM 發表
我真係諗唔明..點解真人真事都有 ending.百思不得其解...出新post 啦..
同e同e~~:smile_34:

forssell hing
乜你反工咁夜唔瞓
write 緊 ending??

great story,,expecting the next coming.Thank you

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-18 02:07 AM 發表

呢樣野我暫時未有考慮過。因為開blog要成日update,以我甘懶既性格好難拉~~哈。或者開過留言板既野post上去比大家睇拉
都唔一定要成日update既,間中update下都好。最緊要係大家有個聚腳地姐,同埋可以比大家 “溫故“同 “知新“ ma!
留言版都好呀。

況且樓主都唔算懶啦,打下打下都打左廿幾篇啦,又成日都覆我地D留言。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆