上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.1k

引用:
原帖由 feichris 於 2009-4-29 10:26 AM 發表 查看引用來源

唉,心掛掛,咪早醒,囉~~~~~~
放鬆係好有用架 :025:  (引用貓咪)

引用:
原帖由 顏色貓咪 於 2009-4-29 10:22 AM 發表 查看引用來源

放鬆係好有用架
我己經放鬆咗好多 (比起以前)
真係要再試吓放鬆多D先得~ :025:

期侍緊週末 3 day 假期~ :036: :036: :036:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-4-29 10:30 AM 發表 查看引用來源

我己經放鬆咗好多 (比起以前)
真係要再試吓放鬆多D先得~ :025:
妳可能要去上果D產婦產前運動班....[放鬆!吸氣!放鬆!吸氣....]

lsching2003 你好丫~
MSN就梗係有啦~
但我只會係呢度或總壇吹水
唔會私下聯絡或約會

引用:
原帖由 feichris 於 2009-4-29 11:01 AM 發表 查看引用來源

妳可能要去上果D產婦產前運動班....[放鬆!吸氣!放鬆!吸氣....]
依~~~~ 都好喎~ :122:
你真係有諗頭架姐~ :023: :023:   
係呢~ 咁你以前去開邊間醫院既產婦產前運動班丫 :096: :096:

天氣好好丫~
希望週末都有好天氣呢~
連續3日假喎~ :023: :023:

準備一陣lunch time先~

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-4-29 11:05 AM 發表 查看引用來源

依~~~~ 都好喎~ :122:
你真係有諗頭架姐~ :023: :023:   
係呢~ 咁你以前去開邊間醫院既產婦產前運動班丫 :096: :096:
我諗緊D登記護士問妳預產期幾時:028: ,跟住妳話....我都無BB:122: ,我上呢個班,係為左去 Sex Party 可以玩得放D:122: ,同再享受得盡D之麻:027: ........個護士抬起頭:030: ..........瞪大對眼,托一托眼鏡......[.....呢個班...........我有份教...........受埋我玩得嗎?:023: ]

引用:
原帖由 feichris 於 2009-4-29 10:26 AM 發表 查看引用來源

唉,心掛掛,咪早醒,囉~~~~~~
你個心好濕咩?要掛出去曬返乾?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆