上一頁下一頁
發新話題

老公性冷感?

收藏  |  訂閱
428  9.1k

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 03:03 PM 發表 查看引用來源

女朋友冷淡聽好多,男人冷淡我比較小聽,我算唔算好彩 :smile_30:
都唔係,一半半咁啦。只不過男人會容易啲講出口,女人反而唔會咁容易講出來,原因好多,自己都諗到。我咁講係想話你唔好當自己唔好彩囉。

不過,我越睇越覺得,佢真心係樹葉(事業)型,有了你之後想為自己的事業和家庭拼搏,性事已經不像廿來歲的衝動。我覺得你可以試再盡力啲配合佢的生活作適,每晚同佢同一時間上床,幫佢盡快出火先比佢瞓,假日請一早搞醒佢,搞完就床上早餐叫佢再瞓,keep住佢副機械,又叫佢身心舒暢,當佢掌握到個pattern,質素就自然來。

至於什麼車震野戰睡裙震蛋都係花招遮,健康生活良好關係自然正常性交啦。至於你的什麼慾求不滿,好大機會都應該要靈體合一才能解決的。可能,佢快樂,你先係最快樂呢。

當然,如果最後發現唔係,原來自己係真心大食,咁事件就另作別論,呢到好多師兄,可能甚至有啲師姊師妹,都會主動協助的,人生滿希望呀

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-7-26 03:05 PM 發表 查看引用來源
你自己心目中有咩計劃再去挑逗老公?
有時不满足用假九填滿妺妹來減壓🌻
無咩計劃架,上黎呢度睇下其他人既sharing, 睇到濕濕地..都可以減下壓既

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-7-26 03:14 PM 發表 查看引用來源

建議去評洲租屋住一晚很平靜的地方可以行下山😊

你易hihi?有冇例子呀?鍾意比男人奶豆豆和妹妹?
鐘意架,不過老公唔鐘意奶...咁無計

引用:
原帖由 rongyao 於 2017-7-26 03:07 PM 發表 查看引用來源

男人對厭左你身體
可以試下餓距一排先 在俾距吃就會勁d
但好明顯對厭倦左你 呢d係冇得搞
如果餓 建議你吃自己 或者搵炮友喇😂
我成日食自己架啦,炮友...我唔敢😂驚上左癮

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-7-26 03:17 PM 發表 查看引用來源

咁既話可能會真係搞到冇MOOD做架wo..
始終咁辛苦

我諗要諗方法令佢放鬆之後就會好D
我諗要辭職先得

引用:
原帖由 lifa.cpa 於 2017-7-26 03:24 PM 發表 查看引用來源
依道實好多人幫到你,要咩玩法都有:)
好多pm😂

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 03:33 PM 發表 查看引用來源

無咩計劃架,上黎呢度睇下其他人既sharing, 睇到濕濕地..都可以減下壓既
濕左又冇得要仲辛苦喎

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 03:37 PM 發表 查看引用來源

好多pm😂
哈哈。。。我都有份嫁

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 15:37 發表 查看引用來源

好多pm😂
一定啦, 有排你玩, 嘿

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-26 03:03 PM 發表 查看引用來源

女朋友冷淡聽好多,男人冷淡我比較小聽,我算唔算好彩 :smile_30:
直情中六合彩頭獎啦😂
大把女人恨都恨唔到😂😂 可憐格尼啲男人餓死都食唔到餐飽飯😭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆