上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  34.5k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-5 12:19 AM 發表 查看引用來源

男人黑d型d嘅,古生最佳人版,嘻嘻
係,黑一點點好像看上去比較瘦,HAHA~~~~
但我......好似曬唔黑果種人黎...........

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-5 08:37 AM 發表 查看引用來源
當大家一提到跑步,就有源源不絕的話題,希望咁多位師兄師姐早日達成你哋心目中的目標,喺嚟緊的夏天,大展你哋努力得番嚟的成績。
Give師姐,運動樂趣多... 哈哈。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-5 10:39 AM 發表 查看引用來源

哈哈,有冇諗過點實現呢?

我諗過買隻船... 平過買層樓,不過用完賣出唔係好值錢...
買隻船?:smile_o06::smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-5 09:53 AM 發表 查看引用來源
年紀漸長,肥膏漸大
唔做運動唔得啦
唔知有冇關,不過我掛住玩,冇做運動,好似靜止心跳慢慢升緊...

今早我都有跑,我發現雙腿好實,即應該唔係強壯果隻呀下,係咪要拉鬆返D肌肉呢?
即大家都唔好講笑,小弟已瘦左幾磅,黎緊夏天,有心既大家一齊努力.
係跑呢方面我第一次咁認真,忽然好想知道自己要爆,可以爆到咩程度呢~

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-5 10:43 AM 發表 查看引用來源
買隻船?:smile_o06::smile_o06::smile_o06:
係啊... 反正買唔起樓...

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-5 10:40 AM 發表 查看引用來源

哈哈,Sam師兄有冇計劃去西藏?
我會有興趣啊!但太太應該唔會多想去。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-5 10:40 AM 發表 查看引用來源
我就漂唔白... 哈哈。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-5 10:40 AM 發表 查看引用來源

你就好啦!我今日回公司,即刻有女同事問我拜山的地方是否很猛太陽。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-5 10:43 AM 發表 查看引用來源

買船呢下,我想知泊係邊先?HAHA........
住係船,請問女士係唔係bikini先俾上船先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆