上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  37.1k

要堅強勇敢地生活下去,加油!支持你!

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-19 06:49 PM 發表 查看引用來源

男人永遠不懂女人之間的較量,比男人之間殘酷的多太多了!
我都費事睬佢,要唱咪由得佢唱。講真佢講咩都無用,唔知內情既人可能會以為佢男人緣唔差,但知內情既就知,其實佢身邊d男人全部都係我介紹。佢自己無能力 ...
唔錯喎~有自信~我欣賞你~:smile_o12:我都係個種身邊既人搵到幸福絕對會祝福既人~
你個同學就盡量遠離,無咩事唔好見~費事麻煩:smile_o04:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-19 06:52 PM 發表 查看引用來源

咸魚青菜各有所愛,搞到我有少少想食梅香咸魚tim
好耐無食過(流口水
文字就多d幻想空間,唔似相同av咁
食飽飽就好眼訓,想訓教
識唔識煮呀~想食就快D郁手煮啦~:smile_o13:
係呀~AV睇得多有時都幾悶~無咩新意~
文字寫得好~真係可以引人入性嫁~:smile_o11:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-19 10:39 PM 發表 查看引用來源

人人都壓力大
個個都忙到嘔又邊得閑去理其他人
衰d既,有時間都去搵人好處
正常既,就顧掂自己
有幾多人會去take care身邊既人
有既~關心身邊既人又唔想浪費好多時間~
一個問候~一個關心~可以另人感到溫暖~
而自己又開心~何樂而不為~
你會遇到D咁既人既~:smile_o13:放心~

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-19 10:27 PM 發表 查看引用來源

冇架...但人既心地就冇得變
生活係香港又大壓力
多D同人傾訴~同人分享心底話~咁壓力都少D
唔洗自己一個受曬嘛~:smile_o12:

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-20 12:03 AM 發表 查看引用來源
唔錯喎~有自信~我欣賞你~:smile_o12:我都係個種身邊既人搵到幸福絕對會祝福既人~
你個同學就盡量遠離,無咩事唔好見~費事麻煩:smile_o04:
身材,樣個d我就無咩自信,但講到待人接物,我敢講我好過好多人
俾我揀我絕對唔想見到佢

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-20 12:05 AM 發表 查看引用來源
識唔識煮呀~想食就快D郁手煮啦~:smile_o13:
係呀~AV睇得多有時都幾悶~無咩新意~
文字寫得好~真係可以引人入性嫁~:smile_o11:
識丫
但邊度搵條咸魚俾我煮?
個人鍾意文字多d
自製小食中

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-20 12:07 AM 發表 查看引用來源
有既~關心身邊既人又唔想浪費好多時間~
一個問候~一個關心~可以另人感到溫暖~
而自己又開心~何樂而不為~
你會遇到D咁既人既~:smile_o13:放心~
有時不打擾係一種溫柔
一句無事你忙la,裡面包含多少體諒同忍耐

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-20 12:18 AM 發表 查看引用來源

身材,樣個d我就無咩自信,但講到待人接物,我敢講我好過好多人
俾我揀我絕對唔想見到佢
雖然咁樣講好似唔知點咁:smile_o05:
但係睇過你D相~你身材幾好呀~唔洗無自信~應有既都有~
待人接物,做人處理~係社會上真係好重要~
就算你生得靚~無呢D SKILL ~死梗~

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-20 12:19 AM 發表 查看引用來源

識丫
但邊度搵條咸魚俾我煮?
個人鍾意文字多d
自製小食中
咸魚~街市咪有囉~聽日去買定~
個人覺得大澳既咸魚真係唔錯~:smile_o12:

你可以搵日入去睇下風景~順便買埋~

自製咩小食呀~分D比我呀~:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆