上一頁下一頁
發新話題

大波的朋友

收藏  |  訂閱
774  78.5k

引用:
原帖由 vampire912 於 2016-9-20 12:03 PM 發表 查看引用來源

開心原來女仔係咁睇,下次睇靚女可以大方d睇耐d.
我個人認為咋!

引用:
原帖由 vampire912 於 2016-9-20 12:00 PM 發表 查看引用來源

樓上無位,咁我就企樓下,咁O岩對正個OL既女仔,佢訓左覺,但佢對波真係幾大,呢個我肯定有34D.佢件衫又低低地,從上望就望到佢條事業線,有時架車震一震,佢O個兩團肉就會盪一盪,好正!!!
我都係過2,3分鐘,見佢無醒我先望一眼,唔會停留超過2秒

引用:
原帖由 04329234 於 2016-9-20 12:04 PM 發表 查看引用來源

樓上無位,咁我就企樓下,咁O岩對正個OL既女仔,佢訓左覺,但佢對波真係幾大,呢個我肯定有34D.佢件衫又低低地,從上望就望到佢條事業線,有時架車震一震,佢O個兩團肉就會盪一盪,好正!!!
我都係過2,3分鐘,見佢無醒我先 ...
生活中一點甜品,不過我怕俾旁人望到我睇嘢就唔係咁好,所以有時就算有機會我都無望

引用:
原帖由 vampire912 於 2016-9-20 12:12 PM 發表 查看引用來源

生活中一點甜品,不過我怕俾旁人望到我睇嘢就唔係咁好,所以有時就算有機會我都無望
係呀......
算係生活中多左一點甜品

我就係果d背肌薄但前面有肉果d女仔
但我唔會特登著低胸或者露條線出黎
因為我個人黎講唔係特別proud of呢樣野
夏天好多時都係著背心出街 太陽眼鏡除左有時就咁掛喺心口就會露左條線出黎 我又唔會特別介意人望既 因為男人會望其實都正常 有時見到有人望都唔會理 但眼甘甘望到實我就唔中意
引用:
原帖由 04329234 於 2016-9-20 11:51 AM 發表 查看引用來源

聽你咁講,你似係好有經驗,唔通你係大波妹?

引用:
原帖由 vampire912 於 2016-9-20 12:12 PM 發表 查看引用來源

可能大家都一齊望

引用:
原帖由 04329234 於 2016-9-20 12:14 PM 發表 查看引用來源

係呀......
算係生活中多左一點甜品
我有次搭巴士見到個目測45以上既女士好大波又著到好低的。我旁邊既男人無望喎。

認同
真係唔會留意有冇人望
因為一係玩電話一係瞓覺XD
引用:
原帖由 stellaluna 於 2016-9-20 12:02 PM 發表 查看引用來源

著得少同低就預左人望
要遮就不如一早唔好著成咁
我唔會點少法⋯低就低d囉
我真係唔會留意有無人望
感覺都感覺唔到
因為專注玩手機

引用:
原帖由 fyp211 於 2016-9-20 12:16 PM 發表 查看引用來源
我就係果d背肌薄但前面有肉果d女仔
但我唔會特登著低胸或者露條線出黎
因為我個人黎講唔係特別proud of呢樣野
夏天好多時都係著背心出街 太陽眼鏡除左有時就咁掛喺心口就會露左條線出黎 我又唔會特別介意人望既  ...
咁你介唔介意講下你個數字同英文呀?
本人比較咸濕

引用:
原帖由 stellaluna 於 2016-9-20 12:18 PM 發表 查看引用來源

我有次搭巴士見到個目測45以上既女士好大波又著到好低的。我旁邊既男人無望喎。
咁當然個樣唔係太差啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆