上一頁下一頁
發新話題

有無dd食過大自己7/8年以上既姐姐??

收藏  |  訂閱
565  24.5k

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-12 11:52 AM 發表 查看引用來源

係喎, 仲有D想試吓個35
但過唔到自己果關, 始終太老, 唔知有仲無能力:smile_42:
long term既話唔會諗有無能力囉....除非35比你既感覺係完全係無力啦...  

引用:
原帖由 darkmorris 於 2014-12-12 11:55 AM 發表 查看引用來源

long term既話唔會諗有無能力囉....除非35比你既感覺係完全係無力啦...  
都未試過...
我驚佢得1Q或者要等好耐先第2Q
如果35仲可以兩個鐘3Q咁就超正嘞:smile_30:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-12 11:57 AM 發表 查看引用來源

都未試過...
我驚佢得1Q或者要等好耐先第2Q
如果35仲可以兩個鐘3Q咁就超正嘞:smile_30:
2HRS 2Q 無問題啦'

引用:
原帖由 darkmorris 於 2014-12-12 11:59 AM 發表 查看引用來源

2HRS 2Q 無問題啦'
2Q好多人都得啦...唔通得1Q都仲出嚟玩咩:smile_42:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-12 12:01 PM 發表 查看引用來源

2Q好多人都得啦...唔通得1Q都仲出嚟玩咩:smile_42:
1Q真是車費都晒左

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-12 12:01 PM 發表 查看引用來源

2HRS 談下心 + 前戲  2Q差唔多啦..1Q都要半個鍾

你情願密定時間長D先.  我係女我情願LAST耐小小Lor
太多Q你都攰啦..

引用:
原帖由 Tangshun 於 2014-12-12 12:03 PM 發表 查看引用來源

1Q真是車費都晒左

直情SIDE爆房錢SIDE時間添呀:smile_30:

引用:
原帖由 darkmorris 於 2014-12-12 12:04 PM 發表 查看引用來源

2HRS 談下心 + 前戲  2Q差唔多啦..1Q都要半個鍾

你情願密定時間長D先.  我係女我情願LAST耐小小Lor
太多Q你都攰啦..
我重量不重質, 同其他女啱啱掉轉:smile_30:

其實3HRS係fit D 真係可以盡情咁玩3Q

引用:
原帖由 darkmorris 於 2014-12-12 12:07 PM 發表 查看引用來源
其實3HRS係fit D 真係可以盡情咁玩3Q
咁1個鐘得啦.. 5MINS 1Q 1HR內爆到盡
諗起都辛苦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆