上一頁下一頁
發新話題

寂寞妹遇上他~~happy halloween~~更新#361#395(再加左新相 #1#215#395#429)

收藏  |  訂閱
447  84.9k

哈哈自從同L上次之後都咩野發生,就講下ex

我這個ex系初戀黎,好多年前既事,個陣拍拖最多都系拖手。

好多年後既暑假我又見返ex,成班人去飲野。個晚好開心我就飲多左小小啦,ex見到就過左黎扶我問我有事。佢成晚就陪住我之後襯我wing wing地就話好掛住我,話我靚左好多。我話你吾好講笑啦你後悔飛左我呀?ex就話我話系你會吾會比多次機會我?其實佢宜家都會令我心動但系我覺得既然分開過就吾想再一齊,不過可能飲大左我就話“今晚就比機會你,不過就一晚甘多”:smile_40:

ex就好快車咪黎,我就心跳加速都吾知點好,佢由腰慢慢摸上去,因為個地方好多人又黑都無人睇到,佢就開始摸我波波,ex系我耳邊講“ 你索左好多,我好想食左你!” 我聽到呢d說話我都會軟哂。我已經feel到佢既細佬頂住我。我掉轉身用我後面磨佢。
ex之後系度kiss我條頸,我都已經得好緊要。
ex自己住所以最後我地都頂吾住去左home:smile_44:

個晚著左貼身短裙所以ex入到房就好快拉高我條裙,個晚重著左Tback所以都無除到ex就自己系到奶我下面。:smile_o05:

ex:  你已經到我半塊面都系水啦淫妹
我:我對住你有feel所以先甘架:smile_13::smile_13::smile_13:
ex用利系甘整到我好high我就不停甘呻吟
我已經比佢搞到黎左3次高潮,已經好想好想要
我就推左佢系床,除左褲就幫好大好大既jj用口
ex系甘贊我話我得好舒服我就好開心,不過我就笑住話你個陣飛我你咪有我好多第一次咯!:smile_34:
ex:我知道,不過遲有好過啦。我好中意你架
女人其實真系好注重感覺,佢話中意我我真系好冧,我就想比我成個人佢:smile_o05:

佢除淨我條tback就系甘錫我個波波,我之後就騎系上面
慢慢un,妹妹感覺好舒服。
exbaby 你裏面好緊好
你甘樣我好想搞死你
我:我都要你搞死我吾好停..你好正吖..

之好就換狗仔同男上pose我越講佢正,就插我插得越快,搞到黎左好多次高潮..最後佢射左都吾捨得拎出黎

之後就一起沖涼訓教啦

最後都系keep住朋友啦。有時大家講起都會好懷念,唔知幾時再有機會再見呢:smile_o10::smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 simpleheart_xo 於 2014-10-23 02:56 PM 發表 查看引用來源
哈哈自從同L上次之後都冇咩野發生,就講下ex啦

好多年後既暑假我又見返ex,成班人去飲野。個晚好開心我就飲多左小小啦,ex見到就過左黎扶我問我有 ...
成日都著tback 既 :smile_o05:

引用:
原帖由 凍檸茶COT 於 2014-10-23 02:59 PM 發表 查看引用來源

成日都著tback 既 :smile_o05:
要做足準備:smile_o10:

引用:
原帖由 simpleheart_xo 於 2014-10-23 03:02 PM 發表 查看引用來源

要做足準備:smile_o10:
哈哈 姐係預左食人咁話:smile_o04:

引用:
原帖由 凍檸茶COT 於 2014-10-23 03:03 PM 發表 查看引用來源

哈哈 姐係預左食人咁話:smile_o04:
:smile_o05:甘又吾系

引用:
原帖由 simpleheart_xo 於 2014-10-23 03:05 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05:甘又吾系
:smile_o16:呢兩日我sad 爆 :smile_27:

引用:
原帖由 simpleheart_xo 於 2014-10-23 02:56 PM 發表 查看引用來源
哈哈自從同L上次之後都冇咩野發生,就講下ex啦

被ex內射左

好多年後既暑假我又見返ex,成班人去飲野。個晚好開心我就飲多左小小啦,ex見到就過左黎扶我問我有 ...

引用:
原帖由 63021 於 2014-10-23 03:12 PM 發表 查看引用來源

有帶domdom架

引用:
原帖由 simpleheart_xo 於 2014-10-23 03:22 PM 發表 查看引用來源

有帶domdom架

幾時同妳過幾招呀

終於上返黎啦咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆