上一頁下一頁
發新話題

18歲卜卜脆......苦事回味

收藏  |  訂閱
810  100.0k

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 11:59 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14::smile_o14::smile_o14:中
應該3條一套~
估計係H&M OR FOREVER 21買啩~

大湯碗波型,人人愛

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-11 12:00 AM 發表 查看引用來源

因為,,,,,,,,佢靚仔掛:smile_30::smile_30::smile_30:
哈哈..靚唔靚仔都係見人見智姐   師姐鍾意邊類型架  :smile_o10:

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 11:55 PM 發表 查看引用來源
T BACK 大PATPAT著就唔好睇啦>_<
羞到死

呢張長髮遮住波波啦:smile_o05:
:smile_o10:  好似夾緊啵   不過好吸引呀:smile_o09:

頭髮太多了 。請減少啲。 。。

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 11:50 PM 發表 查看引用來源

狗仔冇FEEL係因為果個太短:smile_39::smile_39:
雙手比男人拉後, 成個上身扯起左
你跪係到個男既咪唔會累LO~

回覆 357# 的帖子

果然今晚係有想睇。雖然唔係T-BACK,不過都無失望出。
你學小寶玩黑白藝術,GOOD好睇好有FEEL

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 11:46 PM 發表 查看引用來源

我都好專一
咩野咁專一先

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-10 11:55 PM 發表 查看引用來源
T BACK 大PATPAT著就唔好睇啦>_<
羞到死

http://i47.photobucket.com/albums/f181/cicibbb99/IMG_4427_zpsa50f18ce.jpg
呢張長髮遮住波波啦:smile_o05:
so good!!!!!

引用:
原帖由 steven412 於 2014-9-11 12:08 AM 發表 查看引用來源

哈哈..靚唔靚仔都係見人見智姐   師姐鍾意邊類型架  :smile_o10:
我鐘意,,,都敏俊c:smile_o05::smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆