上一頁下一頁
發新話題

***我同SL呢一個月的荒淫生活***相198#,346#,401#,543#(潮吹step & tips: 543#)

收藏  |  訂閱
783  399.5k

引用:
原帖由 abcaba123 於 2014-5-21 02:13 PM 發表 查看引用來源
好正呀, 一睇硬左
如果我女朋友同我玩呢D就正na :smile_22: :smile_22:
調教下!

引用:
原帖由 bcm 於 2014-5-21 04:59 PM 發表 查看引用來源
推推cherry~~~
B豬:smile_o09:

引用:
原帖由 silverpoon 於 2014-5-21 11:26 PM 發表 查看引用來源

交人比男友定SL
男友

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-5-21 11:17 PM 發表 查看引用來源
各位sorry~而家先番到屋企得閒打文~

有一次佢上左黎我度
原本大家都衣著好齊整
之後我見上次買左套女僕衫都未同人玩過~
所以靜靜雞入左房換左準備同佢玩...
換果時唸緊點服侍佢,點同佢玩~
有好多手圈腳 ...
我只鐘意男上

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-5-21 11:43 PM 發表 查看引用來源

男友
出得黎玩就要知遊戲規則係點,自己睇路吧

玩緊魔力寶貝:smile_27:

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-5-21 11:26 PM 發表 查看引用來源

我明你感受,但搵另一個頂當,將感情投效係第二個度係最好的解決方法,之後你會慢慢發現,其實佢係賤精,一D都唔好!
我知佢係PK...我收番晒D感情架啦....
只係想要個陣 真係諗起佢...
唉...我邊有甘好彩搵到第2個投放感情有...搵到過一個但好快就收左皮...

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-5-21 11:40 PM 發表 查看引用來源

我會呀~
有一次同佢傾計果時
我:如果我同我男友分開左,你會同我KEEP住呢個關係定係一齊?
佢好快答左我:如果我唔係有男朋友,我地一早已經係一齊左
我:你唔怕我第時會好似而家咁搵過另一個你咩?
佢 ...
某程度上只覺得SAD, FEEL唔到其他野了/3\

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-5-21 11:40 PM 發表 查看引用來源

我會呀~
有一次同佢傾計果時
我:如果我同我男友分開左,你會同我KEEP住呢個關係定係一齊?
佢好快答左我:如果我唔係有男朋友,我地一早已經係一齊左
我:你唔怕我第時會好似而家咁搵過另一個你咩?
佢 ...
SO SAD 不過你同D好夾...

引用:
原帖由 krreey 於 2014-5-21 11:44 PM 發表 查看引用來源

我知佢係PK...我收番晒D感情架啦....
只係想要個陣 真係諗起佢...
唉...我邊有甘好彩搵到第2個投放感情有...搵到過一個但好快就收左皮...
乜你仲未放低架...
越想放..可能越難放...
施主,你執念太重

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-5-21 11:24 PM 發表 查看引用來源

交完啦!而家食藥訓喇~
食完好快訓得著
咁早D休息啦~~聽日終於星期四!!!!
黎緊兩個星期又4天工作天!!!正!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆