上一頁下一頁
發新話題

打麻將打到床上

收藏  |  訂閱
1.3k  176.7k

引用:
原帖由 rgc72013 於 2013-3-16 12:47 PM 發表 查看引用來源
系唔系真人真事家???唔好吹水。。。。
仲假過AV情節呀兄弟
呢條友連頭像都係假GA!!
你睇下
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=21603886&page=18#pid355625219

屌佢老X,都唔知男人定女人黎GA:smile_o08:

有咩大不了,喱到大把人系假相喇

路過...:smile_13:

師兄師姐好厲害, 咁都搵到張相出黎~~ :smile_o12:

jenny姐姐呢排少左POST相既@_@

i dont believe you anymore:smile_30:

引用:
原帖由 喜歡刺激 於 2013-3-17 02:49 AM 發表 查看引用來源
jenny姐姐呢排少左POST相既@_@
放相都唔知堅定流啦,連頭像都要用假相

引用:
原帖由 nan991 於 2013-3-17 23:53 發表 查看引用來源

放相都唔知堅定流啦,連頭像都要用假相
很9 不見ching
不用舊ac ?  莫非因佩劍不羊, 伊達政忠。

引用:
原帖由 nan991 於 2013-3-16 07:12 PM 發表 查看引用來源

仲假過AV情節呀兄弟
呢條友連頭像都係假GA!!
你睇下
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=21603886&page=18#pid355625219

屌佢老X,都唔知男人定女人黎GA:smile_o08:
我屌 分分鐘原來係男人黎架

引用:
原帖由 hk413 於 2013-3-18 10:20 發表 查看引用來源

我屌 分分鐘原來係男人黎架  
珍妮媽班親家都好confirm Jenny係女。

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-10 16:58 發表 查看引用來源
有晚同個FAN打麻將,我個fan叫lisa係就係個名老套在小小,不個個人好in,另外兩個一個叫jacky一個係

地盆佬叫呀昌哥,一開始打仲好好手風,越打越衰,昌哥就打我對家,仲時不時摸我隻手,未打到十二點已經

沒錢,於是 ...
打麻將打到床上?:smile_04: :smile_04: :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆