上一頁下一頁
發新話題

分享男友叫我影既相, 已加相~(#1,#34,#117,文+相#208,#231,#346,#387,#455,#507)

收藏  |  訂閱
580  303.6k

引用:
原帖由 lovelybibi234 於 2013-2-26 02:11 AM 發表 查看引用來源
係呀~射晒係我對波中間, 暖粒粒
有冇用手指舐精精呀:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 lovelybibi234 於 2013-2-26 02:00 發表 查看引用來源
哈哈~好啦~ 訓之前俾張好野大家啦~

依位CHING講得岩, 就俾張乳射係我對波上面既相大家啦

下次用口接啦~~~

引用:
原帖由 lovelybibi234 於 2013-2-24 01:59 AM 發表 查看引用來源
好啦~ 見你地咁想睇, 就俾你地睇埋我張女上男下, 坐蓮既正而相啦

http://i1297.photobucket.com/albums/ag33/lovelybibi234/20130222_200440_zpsd1ec53f6.jpg

今次唔好睇完唔回啦
堅係正喎

引用:
原帖由 lovelybibi234 於 2013-2-26 02:00 AM 發表 查看引用來源
哈哈~好啦~ 訓之前俾張好野大家啦~

依位CHING講得岩, 就俾張乳射係我對波上面既相大家啦

我都想睇口爆

Support yr post.  Look for update soon.  ^_^

Support big ball girl

引用:
原帖由 口腹之慾 於 2013-2-26 03:44 PM 發表 查看引用來源

下次用口接啦~~~
佢想呀~不過我唔鐘意

引用:
原帖由 lovelybibi234 於 2013-2-26 02:05 AM 發表 查看引用來源佢就係鐘意冇毛佢話覺得冇毛好正
白虎我鐘意,可以挑起性肉:smile_47::smile_47:
沒有毛毛先好舐妹妹唔駛吉到自己:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 lovelybibi234 於 2013-2-23 23:34 發表 查看引用來源
其實如果你地睇得仔細D, 我係露左3分之1 粒LIN
係咩...
不過好中意妳既身材...
BABY FAT 咁有D肉地... 又唔算肥...
咁樣係好FEELING 好多架  :smile_o12::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 63021 於 2013-2-27 01:28 AM 發表 查看引用來源
白虎我鐘意,可以挑起性肉:smile_47::smile_47:
沒有毛毛先好舐妹妹唔駛吉到自己:smile_47::smile_47:

佢就係見到我冇毛, 係咁瀨我妹妹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆