上一頁下一頁
發新話題

有男,女朋友,但仲需要情人嗎。

收藏  |  訂閱
709  18.8k

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2013-2-15 05:30 PM 發表 查看引用來源
我用口都解決到老公性慾。自己就越lam越想要

正常既......
以前我一定會手口並用令gf / sl 黎左一次先繼續
但而家黎講
都無咩人刺激到我
令我再有咁既心
做咁多service啦

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2013-2-15 05:30 PM 發表 查看引用來源
我用口都解決到老公性慾。自己就越lam越想要

買下性感內衣,玩具引下佢禁,有時刺激到佢野性可能會帶到你另一種feel

引乜鬼@@
引用:
原帖由 nikeikit 於 2013-2-15 05:55 PM 發表 查看引用來源

買下性感內衣,玩具引下佢禁,有時刺激到佢野性可能會帶到你另一種feel

禁大件事...等我喂飽你:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2013-2-15 03:31 PM 發表 查看引用來源做下停,再kiss下摸下先最好
絕對認同, make love 係要enjoy , 太過purpose lead , 為左佢出野,咁搞太無癮
:smile_13::smile_35:所以我都prefer唔用套, 無可能中途除左再啜再戴:smile_03:

引用:
原帖由 sleepingbeauty2 於 2013-2-15 07:30 PM 發表 查看引用來源
絕對認同, make love 係要enjoy , 太過purpose lead , 為左佢出野,咁搞太無癮
:smile_13::smile_35:所以我都prefer唔用套, 無可能中途除左再啜再戴:smile_03:

http://i.188channel.com/d/images/r10/and ...
阿Jean推介我睇,搞定女人,本書差唔多都圍繞緊要用心,去make love,性愛並不是一出一入,仲有好多其他野,

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-2-15 07:48 PM 發表 查看引用來源

阿Jean推介我睇,搞定女人,本書差唔多都圍繞緊要用心,去make love,性愛並不是一出一入,仲有好多其他野,
你買咗喇?

依家咩都要用心學.....
做咩只要用心就OK

引用:
原帖由 ivy_pop 於 2013-2-15 07:51 PM 發表 查看引用來源

你買咗喇?

岩岩出旺角買左,睇緊

引用:
原帖由 ~Ken~ 於 2013-2-15 08:19 PM 發表 查看引用來源

岩岩出旺角買左,睇緊
果然好學,抵讚:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆