上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活(update P.1,2,5,9,10,17,19,34,39,62,129)

收藏  |  訂閱
2.9k  465.1k

引用:
原帖由 20120816 於 2012-10-18 10:51 AM 發表 查看引用來源
女人好難分開,性同愛!

你未遇到啫:smile_44::smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-10-18 10:56 AM 發表 查看引用來源你未遇到啫:smile_44::smile_44::smile_44:
吾通你係?

引用:
原帖由 20120816 於 2012-10-18 10:59 AM 發表 查看引用來源
吾通你係?

你話呢:smile_30::smile_30::smile_30:

我不是……:smile_44::smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-10-18 09:50 AM 發表 查看引用來源

如果係咁,你覺得你還是真心愛你的太太嗎?:smile_41::smile_41::smile_41:
我都承認有小小分心,但仍然愛她,
跟太太做愛時,當她合上眼睛那一刻,她會否想起那個男人?

講就好兇狠,做就碌諗!

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-10-18 09:53 AM 發表 查看引用來源

但人總是自私的,如果先生可以如你這樣想,大家都無咁痛苦:smile_o03::smile_o03::smile_o03:
妳點樣痛苦呀?

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-18 11:01 AM 發表 查看引用來源我都承認有小小分心,但仍然愛她,跟太太做愛時,當她合上眼睛那一刻,她會否想起那個男人?
你真係on乜乜,一定諗個個男人啦!

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-10-18 11:02 AM 發表 查看引用來源妳點樣痛苦呀?
講給大家知!

TD, 我要對你個性慾指數表說讚!

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-10-18 09:55 AM 發表 查看引用來源
我覺得男人可以分開愛同性,對a小姐有性幻想不代表佢不愛太太,但肯定愛少左

大多數男人都可以可以分開愛同性,不過某的男人還是要有愛才有性,而且一生還是追求有愛有性,
無愛有性這只是一種過客的接觸態度,不能長久.

最好 有生一日都愛下去 但誰人 能將戀愛當做終生興趣
生活 其實旨在找到個伴侶 面對現實 熱戀很快變長流細水

也許相愛很難 就難在其實雙方各有各寄望 怎麼辦
得到浪漫 又要有空間

愛到過了界那對愛人 同時亦最易變成一對敵人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆