上一頁下一頁
發新話題

親眼目睹系列  #431更新近排發生既事情

收藏  |  訂閱
534  573.0k

仲想生B真係要留意唔好派咁多呀!當年末代皇帝溥儀點解唔得,都係因為虛耗過度咋!

引用:
原帖由 hksheep2004 於 2013-1-27 01:51 AM 發表 查看引用來源
仲想生B真係要留意唔好派咁多呀!當年末代皇帝溥儀點解唔得,都係因為虛耗過度咋!

呢方面的資料你會知道呢?

書局大把參考書藉!

引用:
原帖由 hksheep2004 於 2013-1-27 03:13 AM 發表 查看引用來源
書局大把參考書藉!

落難末代皇帝除了正室,還有其他女人?
我只知道他很慘!

引用:
原帖由 天馬廻旋碎擊拳 於 2013-1-26 10:48 PM 發表 查看引用來源
心兄,你寫嘅都搞到腳軟,咁你諗吓睇嘅會幾嚴重?:smile_35:保重身體緊要…

寫梗係勁過睇啦...

只係普通一小段,我都要不停重覆CHECK,過程中令我興奮不停!:smile_44:

引用:
原帖由 3P1M_DC 於 2013-1-27 12:01 AM 發表 查看引用來源
雖然支持樓主出文,但請樓主小心身體。
一天五隻旦,膽固醇好似超標,
要小心呀,師兄。

知道了!老實說...已經上哂隱了!

引用:
原帖由 hksheep2004 於 2013-1-27 01:47 AM 發表 查看引用來源
心兄,一日三至五隻蛋,對射得多無幫助之餘,仲好似樓上位師兄話膽固醇好易超標㗎!呢D嘢唯有自己控制,不能靠食嘢幫手㗎!搵D其他嗜好分心減少派貨仲有幫助!

http://i1.hk/d/image ...
大家都知我每天工作起碼12小時以上,雖然好累,但我回到家沖完涼,每次都忍唔住!
我好辛苦忍左八天,尋晚又破戒!:smile_42:

今晚又繼續寫!:smile_30:

回覆 364# 的帖子

溥儀有5個老婆,但一個兒女都沒有...
有書本記載,他幼年時遭官女'玩弄'過度,以致無能...即是扯唔起!
(亦有人說溥儀是同性戀者,不多不少是因為對女性產生厭惡和恐懼...)

心兄,總而言之小心身體!我地一班fans會不斷支持你的,不要因為身體而放棄寫作!畢竟may姐已成為我心目中的女神...:smile_44:

回覆 369# 的帖子

我都係
may姐:smile_40:
好期持第3輯
洪爺,馬老版,火sir 會唔再出現呢
問心兄
洪爺有無仆過may姐,係車度剩低果1個鐘??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆