上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  67.0k

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-9 02:16 AM 發表

有仔都可以溝出來吃的只是花多點時間而已:smile_40:
宜家講得最多果個咪有仔架囉...佢話想分手既...試過真係同佢玩足一日..不過感覺上食既可能都不高:smile_13:

引用:
原帖由 ~麻甩仔~ 於 2006-6-9 02:20 發表

宜家講得最多果個咪有仔架囉...佢話想分手既...試過真係同佢玩足一日..不過感覺上食既可能都不高:smile_13:
睇你想捕幾耐姐!

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-9 02:17 AM 發表

玩QQ係要好有內心嫁 WO:smile_39:
呵...咁我都同佢地講好多野先拎相....都算好耐心的了..但次次一講得太多先拎相果d都係....浪費哂時間:smile_13:

引用:
原帖由 ~麻甩仔~ 於 2006-6-9 02:20 發表

妳比多D心機啦~~€有時間就叫佢出來吃飯只吃飯好啦~~~
唔好太多手多腳唔係有得吃都會變冇嫁
有時上上大陸玩玩用少少錢吃下白果右何所謂呢

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-9 02:21 AM 發表

睇你想捕幾耐姐!
不過其實起碼都要個幾月吧....因為我自己本身都少上去

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-9 02:22 AM 發表

妳比多D心機啦~~€有時間就叫佢出來吃飯只吃飯好啦~~~
唔好太多手多腳唔係有得吃都會變冇嫁
有時上上大陸玩玩用少少錢吃下白果右何所謂呢
咁又係..你同時間會媾幾多個呢
不過有樣野想問..好怪..點解日日半夜三四點特別多人加既:smile_41:

兩位師兄慢慢研究喇, 閃, 88....

引用:
原帖由 ~麻甩仔~ 於 2006-6-9 02:27 發表

咁又係..你同時間會媾幾多個呢
不過有樣野想問..好怪..點解日日半夜三四點特別多人加既:smile_41:
D女女係半夜先會加人的因為半夜玩QQ遊戲玩到悶就會加人嫁啦
有時試過一次同5個講~~:smile_38:

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-9 02:32 發表
兩位師兄慢慢研究喇, 閃, 88....
雖仔次次講到最興起就閃~~~:smile_22:

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-9 02:17 AM 發表

玩QQ係要好有內心嫁 WO:smile_39:
重需要玩埋心理戰

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆