上一頁下一頁
發新話題

喜愛被強暴(相 PG 44, 61)

收藏  |  訂閱
1.1k  171.9k

哈!食完早餐。知我講咩架。尋晚都係咁,同你地MSN完之後,出去同朋友去荷理活道食飯,哈!都係5個女仔啦。咁出得去玩,點都執返正一正架。我擺到明要著到好”恆”架嘞,白色露肩shirt衫加黑色迷你裙加hugh heel;引到班麻甩佬呢,我個fd仲特登不經意undue,我仲搞嘢,有個西裝四眼仔係咁”昅”住,我咪攞手托住個胸,扮托返正個bra囉!死人Jade my fd仲串我話”Wow, don't u have 34, or 35d something, gimme to squeezed it."扑街衰女真係揸埋泥。
飲飽食醉,5個女仔隊咗2支Yatanna,食到11點幾。party time. 去咗個fd個art gallery,  哇好多人呀,成2,幾30人。咁冇計,我呢d party animal,之後我地大家各自搵食; 有個好高嘅意大利男仔Parlo, came approaching, 好正呀成6尺幾高,胸肌仲好firm架,最攞命係對眼,殺死人。

Talk u later.....

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-30 09:58 AM 發表 查看引用來源
哈!食完早餐。知我講咩架。尋晚都係咁,同你地MSN完之後,出去同朋友去荷理活道食飯,哈!都係5個女仔啦。咁出得去玩,點都執返正一正架。我擺到明要著到好”恆”架嘞,白色露肩shirt衫加黑色迷你裙加hugh he ...
enough coco?

你飽晒啦:smile_o12:

Damn! I hat my fuxking I-pad and almost finished my words, but.......what a funk just gone! Damn it!

飽!9吋長嘅Parlo同型佬Daniel.飽哂。:smile_o05:
引用:
原帖由 易過借錢 於 2011-7-30 10:04 AM 發表 查看引用來源
你飽晒啦:smile_o12:

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-30 12:02 PM 發表 查看引用來源
飽!9吋長嘅Parlo同型佬Daniel.飽哂。:smile_o05:  
食飽晒,成個人唔同晒

WOW 收到晒 !!! 好幸福啦你  我就慘了:smile_o03:   要同肥婆飲酒

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-30 12:01 PM 發表 查看引用來源
Damn! I hat my fuxking I-pad and almost finished my words, but.......what a funk just gone! Damn it!
don't angry
just type again
we can wait sweet

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-7-30 12:02 PM 發表 查看引用來源
食完西餐要唔要食下中菜呢:smile_o05:

直覺上覺得樓主係比較鬼妹性格.....唔知係咪有去過外國讀書再返hk做嘢啩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆