上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.2k  116.1k

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-7-14 12:21 AM 發表 查看引用來源
Anna.. 我今日陪朋友行 H & M... 雖然佢地的內衣唔係玩 full set
但 d 底底好鬼 wild ....仲要 20 - 50 蚊內有一條.. 可以試下買黎玩下
(有一條仲要睇落去 D 色似仿皮內褲咁.. 好 SM feel :smile_40: )
我都知H&M 好平,買黎玩係幾抵啊,不過無我size:smile_35:

引用:
原帖由 1210ming 於 2011-7-14 12:23 AM 發表 查看引用來源
我想你。。。。。。。

講D 唔講D?

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-7-14 12:27 AM 發表 查看引用來源
我都知H&M 好平,買黎玩係幾抵啊,不過無我size:smile_35:
因為你太瘦.. 瘦到買唔到.. 索爆左 :smile_42:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-7-14 12:19 AM 發表 查看引用來源
我講咁又點,都唔代表D 咩架啦,你地識分咁多咩,睇相最實際啦
UMUM~未見過你既相呀~有時女仔著BRA既波波時大時細,好難分得出上圍既實際數字呀~
如果你想講可以講呀~起碼唔駛估錯令你唔高興嘛!HAA~

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-7-14 12:29 AM 發表 查看引用來源

因為你太瘦.. 瘦到買唔到.. 索爆左 :smile_42:
係啊,個身好瘦,所以好多brand 都唔岩我:smile_42:

瘦唔係妳地既終生目標咩
引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-7-14 12:35 AM 發表 查看引用來源
係啊,個身好瘦,所以好多brand 都唔岩我:smile_42:

引用:
原帖由 Gab15 於 2011-7-14 12:35 AM 發表 查看引用來源

UMUM~未見過你既相呀~有時女仔著BRA既波波時大時細,好難分得出上圍既實際數字呀~
如果你想講可以講呀~起碼唔駛估錯令你唔高興嘛!HAA~
我icon 咪係我囉:smile_44:
係呀,bra 既cutting 或者加左pad 都會好影響個效果架:smile_35:

引用:
原帖由 SWGuy 於 2011-7-14 12:37 AM 發表 查看引用來源
瘦唔係妳地既終生目標咩

又唔好咁講,宜家岩岩好啦,再瘦就唔得掂

引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-7-14 12:38 AM 發表 查看引用來源
係呀,bra 既cutting 或者加左pad 都會好影響個效果架:smile_35:
係真呀?睇睇下咁似廣告D相既~

其實到依家我都未睇過妳icon, 不過個個都讚一定係好令
引用:
原帖由 安娜詩 於 2011-7-14 12:38 AM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆