上一頁下一頁
發新話題

我老婆點先可以令大家著火??#1 #4 #7 #22 #29 #45 #112 #165 #277 #366 #443

收藏  |  訂閱
519  121.6k

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-26 02:02 PM 發表 查看引用來源

老婆個透視bra就咁睇已經好靚,但係冇諗過影想出來係咁效果,好似你講咁,帶唔帶冇咩分別~~~你最鐘意邊張呢?
C 兄可以 sent D 相睇下?

watching your reports made my brother drips so much...

how i wish i could be as lucky as you to have a chic like your wife to fxxk with, whose so wet, juicy and doable. lucky you..

any update ching? it s really hot!!!!

真係好正
諗起都爽呀!

一段時間冇update 原來已經跌到落p3!!

又係時候寫下野啦!!

今晚天氣都唔錯,唔係太熱,就同老婆出街食飯啦,老婆今日著左件鬆身低胸勾花線衫,裡面係個淺色bra,因為d窿都幾疏下,所以好清楚睇到個bra的,加上係低胸,真係幾sexy,我就成晚對眼望住佢心口吞口水,有意無意間就hi下佢果兩點,然後係佢耳仔邊講"老婆....好想摸下你呀...." 老婆成晚比我挑逗到心思思

食完飯後就行下散下步啦,去到一條比較靜既街時候我又手多摸佢對波波....突然間...

老婆:老公...不如...
我:你想點呀老婆
老婆: 不如....
我:不如咩呢
(其實我知佢想講咩,不過我係要佢自己講出口)
老婆:不如除左個bra囉....
聽到呢到,我都冇答佢,一手就伸左去佢背脊除左個bra扣,順手拉埋2條bra帶落黎
老婆:(帶點害羞地講)駛唔駛咁快手呀,前面點拎出黎呀,街黎架
我:點拎?咪咁拎囉
我以最快速手法係佢個低胸領回抽左個bra出黎
老婆:快d收埋落袋啦,比人見到啦
我:咩收埋呀,個bra有你d乳香,好正呀(邊講邊擺係鼻前係咁索)
老婆:唔好呀快d收埋佢呀!!!!
老婆一路講我一路索,行到架貨van前,老婆突然細細聲講
老婆:(語帶羞澀地) 原來架van有人架,佢咪見到晒我地做咩?(原來架車係有司機的)
我:(咸濕地) 睇到咪好囉,佢知道你而家冇帶bra唔知有冇硬到呢?轉頭可能就會打飛機啦
老婆:唔好講啦,我濕左啦......
我:hehe
老婆於是就突晒點地繼續行,去到某個街口,迎面有個0靚仔行過
我:老婆,我見到個0靚仔好咸濕咁望住你個胸呀,後生仔血氣方剛,肯定好快收射到你成身都係精!!
老婆:(呼吸開始重) 真係架?老公我濕晒啦.....
邊講邊行,行到巴士站,好黑,冇乜街燈,小貓3幾隻排緊隊等車
我一手將老婆擰轉身,背對住前面等車d人,攬實佢係咁咀,同時將領口拉落黎,半邊波波暴露於淫蕩既空氣之中
老婆:(已經喘晒氣)唔好啦,有人呀.....我隻手不停地玩弄佢粒lin,喘氣越來越大聲
我:前面d人唔知聽唔聽到你喘氣呢
老婆:唔....唔....
呢個時候巴士到,諗唔到咁夜幾仲咁多人搭車,無奈收手
轉個眼就落車啦,行經一條清靜小路時,我又多手拉低佢領口又玩過,今次仲係2邊露晒出來,行左好大段路
老婆:(講野冇晒力) 老公唔好再玩啦,我頂唔順啦.....
當行到個轉角位時.......
老婆:老公.....好想你而家就插我呀.......
我:不如行快兩步返屋企啦
老婆:我好想要呀老公....老公.....我著晒火啦.....
兩公婆急步行到入lift,老婆對眼已經迷晒,無啦啦彈句野出黎
老婆:我等唔切啦,係走廊啦,我要呀老公!!!!!!!!
哇聽到呢句真係不得了,一出lift 即刻推佢埋牆,一齊用最快速度拉低條褲提槍上馬,瘋狂抽插,唔駛5分鐘,先個lift口都係佢d 潮吹之水......

(頭先返入屋之後大戰繼續,極度高潮過後老婆而家全身無力地攤左我身邊睇住我打呢篇野 )

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-30 01:38 AM 發表 查看引用來源

又係時候寫下野啦!!

今晚天氣都唔錯,唔係太熱,就同老婆出街食飯啦,老婆今日著左件鬆身低胸勾花線衫,裡面係個淺色bra,因為d窿都幾疏下,所以好清楚睇到個bra的,加上 ...
大大力支持師兄新作,希望有機會睇下阿嫂的靚相!:smile_47:

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-30 01:38 AM 發表 查看引用來源

又係時候寫下野啦!!

今晚天氣都唔錯,唔係太熱,就同老婆出街食飯啦,老婆今日著左件鬆身低胸勾花線衫,裡面係個淺色bra,因為d窿都幾疏下,所以好清楚睇到個bra的,加上 ...
今晚師兄可能要加重藥力,執多一劑!

今晚一劑已經玩得老婆得返半條人命,夠皮啦~~~~

引用:

又係時候寫下野啦!!

睇完CHING個post, 而家硬哂呔tim~~~~~~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆