上一頁下一頁
發新話題

~生~少年性事事件簿~Michelle part11已出 p1

收藏  |  訂閱
3.0k  65.0k

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-20 04:21 AM 發表 查看引用來源
荃灣真係幾好既地方   :smile_o12:
何解~~~~~~

呢個深圳體育真係OK  又順又清  又唔洗裝野

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-20 04:20 AM 發表 查看引用來源
唔通係大角嘴?????
已經估中啦...

不過估大角咀又有 sense wo.. 條幹線一踩就有得直接去青衣屯門

岩岩 now 放大左, 好似同摩佬有牙印的拉莫斯. 唔止正選.. 仲帶埋隊長章...
係咪想化解不和.. 做場戲俾大家 see

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-20 04:22 AM 發表 查看引用來源
何解~~~~~~
去邊度都方便   :smile_o12:

引用:
原帖由 CD-ROM潛水小姐 於 2011-2-20 04:21 AM 發表 查看引用來源

真係好耐唔係到啦你XD
我呢排都係呢到出現~~~~~~

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-20 04:23 AM 發表 查看引用來源

已經估中啦...

不過估大角咀又有 sense wo.. 條幹線一踩就有得直接去青衣屯門

岩岩 now 放大左, 好似同摩佬有牙印的拉莫斯. 唔止正選.. 仲帶埋隊長章...
係咪想化解不和.. 做場戲俾大家 see
你諗多左喇:smile_13:

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-20 04:22 AM 發表 查看引用來源
何解~~~~~~
等我羅列一下..食野方便, 有兩個戲院, 多浴骨場, 好多篤波打牌的地方.. 行一條街就會有 OK 同 7 仔... 四周有時鐘同埋 141...
每一個大型屋苑都會有 PK or Welcome... 好多地方開廿四.. 有糖水鋪... 又有電腦商場...都多衣著的野賣

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-20 04:24 AM 發表 查看引用來源
去邊度都方便   :smile_o12:
睇下邊頭啦~如果係地鐵站個頭就係囉~~

閃過~~~:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-20 04:26 AM 發表 查看引用來源
睇下邊頭啦~如果係地鐵站個頭就係囉~~
我諗佢唔係住川龍果邊掛:smile_43::smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆