上一頁下一頁
發新話題

分分鐘需要你~~ (加左相喇~~@ No.141)(再加多一張@No.521) 我好嬲呀 !!!

收藏  |  訂閱
618  72.1k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-21 04:28 PM 發表 查看引用來源

條鳥幾大都無用之地喇!我 GF 呢2年對 SEX 都無興趣,佢話唔做都得,做就~求求其其,"呼顯"了事。你話係未仲衰過你吖:smile_o16: :smile_o16: :smile_o16:
咁你真係仲慘喎...但你有無了解過點解會咁架....

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-21 04:37 PM 發表 查看引用來源

衣衣…唔通 CHRISSIE 妹你………
咩呢 ? :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 04:34 PM 發表 查看引用來源

哥哥...你有無試過偷食呀 ? :smile_13: :smile_13:
老實講, 其實真係好想嫁......重想搵個sp 添.......但係我又好想改變佢喎.......都唔知點好....

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 04:38 PM 發表 查看引用來源

了解都無用架啦…世界上係有啲唔鐘意性既人,我GF就係這種人囉!衣加都差唔多散架啦…所以我好羨慕 MATT 哥,有 CHRISSIE 咁正既女友…所以我話有個好似你咁既GF短幾年命都制囉…:') :')

引用:
原帖由 車哥哥 於 2011-1-21 04:41 PM 發表 查看引用來源

老實講, 其實真係好想嫁......重想搵個sp 添.......但係我又好想改變佢喎.......都唔知點好....
咁不如你試吓改變吓佢先啦...
可能得呢~~

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 04:39 PM 發表 查看引用來源

咩呢 ? :smile_40: :smile_40:
細細聲問下你…你有無…………偷食過過? :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 04:38 PM 發表 查看引用來源

拍左耐左,多數都係咁~

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-21 04:43 PM 發表 查看引用來源

了解都無用架啦…世界上係有啲唔鐘意性既人,我GF就係這種人囉!衣加都差唔多散架啦…所以我好羨慕 MATT 哥,有 CHRISSIE 咁正既女友…所以我話有個好似你咁既GF短幾年命都制囉…:') :')
哦~~原來係咁~~~

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-21 04:44 PM 發表 查看引用來源

細細聲問下你…你有無…………偷食過過? :smile_40: :smile_40:  
無呀 ~~~ :smile_44:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-21 04:44 PM 發表 查看引用來源

拍左耐左,多數都係咁~
但B豬好精彩喎:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆