上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  66.3k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-10-4 10:42 AM 發表 查看引用來源

:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04: ...咁你身家都有10部TT啦...:smile_o12:
輝哥.......我細細個....就唔讀書......日日上去玩........大學都畢唔到業.....睇下大時代....就學人炒股票........就係咁啦.....唔好學我呀........:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-10-4 10:55 AM 發表 查看引用來源

一日走幾轉~~都揾到餐晏仔架~~
大生意嚟㗎

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-4 10:46 發表 查看引用來源

其實.....而家出中港牌......已經唔係一件難事......可以租.....可以買......無乜與眾不同.......
深圳灣過好平,隨時有,

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-4 10:46 AM 發表 查看引用來源

邊樹睇到:smile_41:
只通告摘椰成功.....但我冇內容描述.....吾好諗住有情色內容報告...睇左會9硬果隻

引用:
原帖由 pronto 於 2010-10-4 10:56 AM 發表 查看引用來源

知你唔中意TT,只中意 T BACK......
:smile_47:  白雪雪~~

&ptid
引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-4 10:57 AM 發表 查看引用來源
只通告摘椰成功.....但我冇內容描述.....吾好諗住有情色內容報告...睇左會9硬果隻
企以為你貼咗喺隔離引人入性版

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-4 10:57 AM 發表 查看引用來源
深圳灣過好平,隨時有,
皇崗過關.......租都係一萬........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-4 10:56 AM 發表 查看引用來源

輝哥.......我細細個....就唔讀書......日日上去玩........大學都畢唔到業.....睇下大時代....就學人炒股票........就係咁啦.....唔好學我呀........:smile_30: :smile_30: :smile_30:
企樣樣已經學足.....只欠末炒股票,但好快成功:smile_42:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-10-4 10:50 發表 查看引用來源

其實....如果你揸住架MPV加中港牌.....我會覺得你係一個車大陸大肚婆嚟香港生仔嘅中港司機:smile_35::smile_35:
仲有好多係幫公司車客睇廠:smile_44:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-4 11:00 AM 發表 查看引用來源
企樣樣已經學足.....只欠末炒股票,但好快成功:smile_42:
哈哈...我正想咁講...你又知我好快成功?:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆