上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 24

收藏  |  訂閱
2.3k  43.6k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-21 02:00 PM 發表 查看引用來源

你車禾呀?:smile_o06: 巧感動呀~~~:smile_o03: 貢你留個電話比禾...下次上去叫埋你:smile_o01:
:smile_o01: 終於揾到人肯同你出發喇喎~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-21 02:00 PM 發表 查看引用來源

收唔收靚...收埋禾:smile_o06:
做佢既靚....公司文化規定一定要著T/B

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-21 02:04 PM 發表 查看引用來源
文化規定...:smile_o03: 禾唔著都得架...但係我一扯果陣你就要諗辨法令我唔扯...:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-21 01:52 PM 發表 查看引用來源

打風流工牙~老青~:smile_o10:  
:smile_o03: 禾都想有份流流地嘅工打呀~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-21 02:03 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 終於揾到人肯同你出發喇喎~
禾其實巧想搵你地反架...但係你地個個都唔肯:smile_o03:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-21 01:56 PM 發表 查看引用來源

舊秘係共產黨牙~幻想下都吾得~:smile_o04:  
共產黨對你好差咩?:smile_o04: 冇佢你都冇bb,乳牛今日咁好服侍你既七孔神經:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-21 02:04 PM 發表 查看引用來源
:smile_o01: 唔巧話T/B 啦~~有得玩嘅話~~輝記帶埋BRA返工都OK架

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-21 02:06 PM 發表 查看引用來源

文化規定...:smile_o03: 禾唔著都得架...但係我一扯果陣你就要諗辨法令我唔扯...:smile_o05:
幫你放血冇問題:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-21 02:02 PM 發表 查看引用來源

你知佢住邊架嘛...一於靜雞雞上去...唔好比佢知...去到門口先打比佢...問下佢係邊...叫佢開門睇下...一定LUM爆:smile_o05:
:smile_o08: 你睇戲睇到上晒腦呀?

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-21 12:26 PM 發表 查看引用來源

你好......忙嗎???
剛同廠吃完飯...現在不忙.到過年後才開始忙

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆