上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.3k

引用:
原帖由 好命 於 2010-9-2 01:15 PM 發表 查看引用來源

禾番泥 LA :smile_o05:

又炒老細魷魚 ...

有矛炒散/3爛C 介紹 :smile_o05:
:smile_14: 你想搵咩工呢~:smile_14:

各位師兄~晚上超好~:smile_o13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-2 10:12 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 你想搵咩工呢~:smile_14:  
廣深鐵路請人呀,揸和鞋號。

引用:
原帖由 golftin 於 2010-9-2 10:18 PM 發表 查看引用來源

廣深鐵路請人呀,揸和鞋號。

你揸開cp果條線有矛請人~:smile_30:

大家好......我回來了......首先多謝大家......一路以來關心和問候.......有心了......事情過去了.......心......放得下了.......但是........
原本想和大家訴說我的事情...........但.........我花了........一些時間.......重看這段時間的留言.......我發覺......這裡都變了.......不像以前段........就算吹水......都說得有紋有路.........現在變得.......不知所謂.........人......有言論自由.......我要尊重.........說什麼都可以.......但這裡....現在變得......沒有之前的深度......既然......道不同........亦無必要再在這裡分享.......

掛念......龍兄既語重心長......
掛念......golf兄既一語中的........
掛念......van兄既從一而終..........
掛念......3441既人生閱歷............
掛念.....寶寶既理性分析...............
掛念.....其他師兄既良性討論...........

有很多師兄......慢慢地在這裡消失........我想.......他們都覺得這裡變了.....亦對這區失望了....

各位珍重.......

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-2 05:10 PM 發表

:smile_o01: 師亨~~尼個頭像巧面扇喎~~
巧面扇   ha  ha:smile_34:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-2 11:38 PM 發表 查看引用來源
大家好......我回來了......首先多謝大家......一路以來關心和問候.......有心了......事情過去了.......心......放得下了.......但是........
原本想和大家訴說我的事情...........但.........我花了........一些時 ...
高總 :smile_o03:

我都少了上來, 偶然上來又七八版心知都是那些, 追不追都不重要了, 如九月四五號我想我會追  

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-9-3 12:23 AM 發表 查看引用來源

高總 :smile_o03:

我都少了上來, 偶然上來又七八版心知都是那些, 追不追都不重要了, 如九月四五號我想我會追  
呵呵! 你想追番d馬本就真,不過都係果句...唔知得唔得.:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 09:34 AM 發表 查看引用來源
呵呵! 你想追番d馬本就真,不過都係果句...唔知得唔得.:smile_30:
早晨呀Y哥:smile_o15::smile_o15:

大家早晨, 外面雖然天色陰暗,但我內心充滿陽光,
明日周末又可以見到太陽妺做吓探險活動:smile_47: ,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆