上一頁下一頁
發新話題

巴士DIY !! 好剌激!!!加左4張brabra相!! update p.48

收藏  |  訂閱
862  218.1k

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2010-7-27 07:11 PM 發表 查看引用來源

手指粗唔係問題(我d手指都好粗)
係成隻手既感覺都好似男人咁...手指皮膚再粗糙都唔會係咁既形...:smile_19:
Anyway,我地睇故都係唔好駁故啦 :smile_35:
識我既人都知道,我無必要呃你地~~~
我都唔係無post過其他相~~~~~~~~~~~~
解釋都無謂,唔信既我都幫你唔到喎!!:smile_30::smile_30:

樓主...今日放假咩/??
咁得閒上黎睇post既??
又心思思呀?

引用:
原帖由 whkit 於 2010-7-28 02:26 PM 發表 查看引用來源
樓主...今日放假咩/??
咁得閒上黎睇post既??
又心思思呀?
係公司,做野做到悶悶地,
未上黎搵下大家傾下計lor~~~

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-7-28 02:28 PM 發表 查看引用來源

哦...今日放工有咩節目呀??
又去坐巴士???

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-7-28 02:28 PM 發表 查看引用來源

悶悶地, 今晚又去坐巴士啦 :smile_o10:

引用:
原帖由 whkit 於 2010-7-28 02:33 PM 發表 查看引用來源

哦...今日放工有咩節目呀??
又去坐巴士???
放工.......唔知喎!
係掛!!落雨呀,等巴士好麻煩!!:smile_27:

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-7-28 02:36 PM 發表 查看引用來源

而家都落緊好大雨啦, 放工小心d好, 如果唔係又濕晒架啦:smile_o01:

引用:

what do u wear today, short skirt:smile_47: or trouser? short skirt -----easy to caress ur wet cunt:smile_47:

引用:
原帖由 loveelephant 於 2010-7-28 02:36 PM 發表 查看引用來源

唔駛陪男朋友咩???
你住邊ga??唔等巴士咪坐地鐵lo....

引用:

咁又係, 呢兩日都時不時落雨 返工悶死左:smile_39: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆