上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

唉,金發兄,呢個week都無得睇你d文,事關屋企人又唔出街,部機又係大廳...日日係咁谷住谷住
連回post都要等佢地去厠所先得,希望聽日佢地出晒街就好啦

引用:
原帖由 博1博單車變摩托 於 2010-7-25 12:36 PM 發表 查看引用來源

其實,我忙就真係唔係叫太忙比起好多人,其實應該叫做好得行
因為我返學一日返3個鐘左右,就得喇,仲只係返星期一到四:smile_o10:
不過問題係我係忙去玩,同完e幾個出街,之後又到另外幾個:smile_o05:
搞到連訓都唔係 ...
     你返的是麼學,咁少時間的。
     小心保重呀,這麼多女朋友。
     邊個話有70篇架!大概45集,由第35集開始,就會講返奈兒跟宗偉的感情。
     男人唔係容易變心,而是花心!
     宋詠玲係『真西利』寫的人物,我唔惦得架,友誼波唔洗諗,總之,呢個故事裏的兩位女主角奈兒和宋詠玲都無我份!
     這個世界的變態事件,層出不窮,係好恐佈,最緊要自問正常,『正宗』鹹濕佬一個!

引用:
原帖由 waibb11 於 2010-7-26 01:42 AM 發表 查看引用來源
:smile_o12: ...期待...
‥‥‥

引用:
原帖由 00999190 於 2010-7-26 08:20 PM 發表 查看引用來源
唉,金發兄,呢個week都無得睇你d文,事關屋企人又唔出街,部機又係大廳...日日係咁谷住谷住
連回post都要等佢地去厠所先得,希望聽日佢地出晒街就好啦
咁都幾慘‥‥‥

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-7-23 19:23 發表 查看引用來源
下集預告‥‥‥

無論多高貴、多漂亮、多麼有氣質的女人,在日本人的AV片裏,都變成『性奴』,他們喜歡先把女主角塑造成一位高貴大方或美麗清純的形象, ...
駛唔駛呀! 出去公幹搵埋劉總, 咩煩惱都幫你搞惦

‥‥‥

‥‥‥

‥‥‥

‥‥‥

‥‥‥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆