上一頁下一頁
發新話題

我與兩個同學的零距離接觸[全](下集:p.15#212 p.1校服照,p.15"肉腿"照)

收藏  |  訂閱
684  191.3k

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-4-12 07:21 PM 發表 查看引用來源

無喎

佢家陣可能上左黎睇緊...換左個msn唔俾我知 ..
     不過佢都唔會嬲我既...我估 :smile_o01: :smile_o01:
佢忙緊,我都唔見佢

引用:
原帖由 PPSK 於 2010-4-12 07:30 PM 發表 查看引用來源
不是啦.....援交就有好多......唉....
對....可能以前我做過別人SP所以覺得易吧......:smile_13:

引用:
原帖由 Microphone83 於 2010-4-12 07:32 PM 發表
可遇不可求既呢d,比你預到但係好似我咁就死得啦!
有乜慘事呀?

搵sp...對d識既fd理手好過la..起碼你清楚對方個底先..

以前我係yahoo同hotmail都有上去識女..家陣..咪搞..吹水算好過 (又唔係無):smile_o05: <==比人插死

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-4-12 07:33 PM 發表 查看引用來源

對....可能以前我做過別人SP所以覺得易吧......:smile_13:
我也做過, 不過覺得好難, 都係由frd開始

引用:
原帖由 o('_')o 於 2010-4-12 07:32 PM 發表 查看引用來源

變態lo,引到D狗公癸狂嘛
這樣對出POST的"他"也沒什麼好處吧....:smile_30:

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-4-12 07:33 PM 發表

你係女....重係索女......一定正死.....
我係無錢既普通人.....難d....^^"

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-4-12 07:34 PM 發表 查看引用來源
搵sp...對d識既fd理手好過la..起碼你清楚對方個底先..

以前我係yahoo同hotmail都有上去識女..家陣..咪搞..吹水算好過 (又唔係無):smile_o05:  
你都飽到嘔啦,吃不下去了.....XD

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-4-12 07:33 PM 發表 查看引用來源

做朋友先啦,唔好諗太多:smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:

唔奇呀
只睇緣份

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆