上一頁下一頁
發新話題

~覺得自己真係好衰女~

收藏  |  訂閱
508  51.5k

引用:
原帖由 CCandy 於 2010-4-11 05:26 PM 發表 查看引用來源

到你有事,你覺得ex會幫你?
一直都會,我知~因為之前試過~^^

引用:
原帖由 worldchocolate 於 11-4-2010 17:28 發表 查看引用來源

一直都會,我知~因為之前試過~^^
咁奇怪 :smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 CCandy 於 2010-4-11 05:29 PM 發表 查看引用來源

咁奇怪 :smile_13: :smile_13: :smile_13:
唔奇怪,因為就算唔做個時,我都知,我一出事,佢一定會幫,而且會好心痛~佢甚至我趺親既,傷左佢都會好緊張,好心痛~

引用:
原帖由 worldchocolate 於 11-4-2010 17:31 發表 查看引用來源

唔奇怪,因為就算唔做個時,我都知,我一出事,佢一定會幫,而且會好心痛~佢甚至我趺親既,傷左佢都會好緊張,好心痛~
唔做果陣..幾耐呀? 一個鐘,一星期,一個月:smile_40:

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-11 05:31 PM 發表 查看引用來源

你都中哂毒 佢咩都係好架啦 :smile_30:

回覆 364# 的帖子

我地冇做一年,個排激嘈,之後第一次見,佢第一眼已經鬧我,呢個新傷口定舊傷口,我真係唔明點解d人行行下都會仆街~

就算而家佢知我去踩單車,佢都會叫我小心d,落酒吧飲酒,佢都有說話俾我聽~:smile_35:

引用:
原帖由 darlun 於 2010-4-11 05:33 PM 發表 查看引用來源
你都中哂毒 佢咩都係好架啦 :smile_30:
未至於,如果係咁既,阿 C 都唔會有位入到~

唉....寂寞既你要打電話俾人傾訴下...

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-11 05:36 PM 發表 查看引用來源

未至於,如果係咁既,阿 C 都唔會有位入到~
第一 你唔係中哂 你就跟左阿c 啦  第二 你中唔中 同阿c 入唔入到黎 係兩回事黎架:smile_30:

引用:
原帖由 worldchocolate 於 11-4-2010 17:35 發表 查看引用來源
我地冇做一年,個排激嘈,之後第一次見,佢第一眼已經鬧我,呢個新傷口定舊傷口,我真係唔明點解d人行行下都會仆街~

就算而家佢知我去踩單車,佢都會叫我小心d,落酒吧飲酒,佢都有說話俾我聽~:smile_35:
真係好呀依個ex...
不過都係只係ex...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆