上一頁下一頁
發新話題

sweetie 第一次開post分享>3

收藏  |  訂閱
567  30.4k

引用:
原帖由 sweetie20 於 2010-2-17 04:52 AM 發表 查看引用來源

:smile_o13: 要好野要有耐性 , 同埋要識為自己製造機會ga!
嗯..都岩~
小姐,你好:smile_13:

引用:
原帖由 sweetie20 於 2010-2-17 04:54 AM 發表 查看引用來源

一定呀我:smile_o10:
好多時做錯野我都會嗲住話「老公..最多人地幫你含啦..唔好嬲我得唔得:smile_o05: 」
馬上硬左呀!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 ak47123 於 2010-2-17 04:50 AM 發表 查看引用來源

!@#$%^&*( 做咩你唔同我係同一間學校呢:smile_13:
:smile_o13: haha 我家陣都讀電腦迎合返男人既興趣
唔難搵啦

引用:
原帖由 sweetie20 於 2010-2-17 04:54 AM 發表 查看引用來源

一定呀我:smile_o10:
好多時做錯野我都會嗲住話「老公..最多人地幫你含啦..唔好嬲我得唔得:smile_o05: 」
你成日都甘講:smile_o04:

引用:
原帖由 sweetie20 於 2010-2-17 04:55 AM 發表 查看引用來源

:smile_o13: haha 我家陣都讀電腦迎合返男人既興趣
唔難搵啦
右手揸 mouse, 左手揸 36D

引用:
原帖由 szetoafk 於 2010-2-17 04:51 AM 發表 查看引用來源

經驗多左, 就會有要求  ....
咁又係呀!
正如我以前中三個ex 碌野夠硬 , 女上男下夠正!
但bf唔算太硬,咁樣相比起上黎我又會有少少嫌囉
不過其他方面搭夠就ok啦!

引用:
原帖由 sweetie20 於 2010-2-17 04:55 AM 發表 查看引用來源

唔難搵啦
好難嫁...連pm你都唔回下人..你話係咪難搵:')

引用:
原帖由 sweetie20 於 2010-2-17 04:56 AM 發表 查看引用來源

咁又係呀!
正如我以前中三個ex 碌野夠硬 , 女上男下夠正!
但bf唔算太硬,咁樣相比起上黎我又會有少少嫌囉
不過其他方面搭夠就ok啦!
呢個可以用體位補數

引用:
原帖由 friendlykkh 於 2010-2-17 04:51 AM 發表 查看引用來源

甘現在呢
依家果個...foreplay 15分鐘左右 , 有時忍唔到呀我
跟住插就大概30分鐘
當然有慢有快
通常玩完休息陣就發覺冇乜時間=_=
又要加鐘
試過3粒鐘3q , 目前為止係所有ex 試過又滿足又多q

引用:
原帖由 szetoafk 於 2010-2-17 04:53 AM 發表 查看引用來源
仲有無其他相引下我地呢班狗公
今晚post住兩張先啦:smile_o13:
唔係多多存貨都唔夠post呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆