上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  52.9k

天 我都buy jor 。 最近是玩nba2K10   有空斗过!

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-5-13 11:02 PM 發表 查看引用來源

你錯喇..我依幾日日日都放工衝番屋企打機...今晚仲買左個23吋番去,...:smile_34:
專登買個23吋番去打jj:smile_30::smile_30::smile_30:
冇你咁勁,
我都係用14"咋:smile_13:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-5-13 05:55 PM 發表 查看引用來源

你都會打機???     打飛機就信!!:smile_38:
買左个大芒,打飛機都過隱D啦!!:smile_04: 千祺唔好射到成个芒都係就得.,因為我仲想上你屋企打....

引用:
原帖由 Sclassmercedes 於 2010-5-14 11:11 AM 發表 查看引用來源
天 我都buy jor 。 最近是玩nba2K10   有空斗过!
哗!!!....希客WOW....你有Xbox咩

给了ps3 给我弟  , 因为没有翻版。 现在有Xbox啊

Say hi ~
Pls. call me next time if you have dinner gathering ~:smile_13:

引用:
原帖由 Sclassmercedes 於 2010-5-14 11:11 AM 發表 查看引用來源
nba都很好玩...好多人玩online....

p.s. 我鍾意買多d...呵呵...(NBA賭俠:smile_34: )

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-5-14 08:55 PM 發表 查看引用來源
買左个大芒,打飛機都過隱D啦!!:smile_04: 千祺唔好射到成个芒都係就得.,因為我仲想上你屋企打....
點會射到咁近呀..係都天花板啦...:smile_34:

引用:
原帖由 Sclassmercedes 於 2010-5-14 11:18 PM 發表 查看引用來源
给了ps3 给我弟  , 因为没有翻版。 现在有Xbox啊
我買XBOX既主因都係因為番簡...如果PS3有番簡我就一定買P3啦:smile_30:

引用:
原帖由 andrew0009 於 2010-5-14 11:45 PM 發表 查看引用來源
Say hi ~
Pls. call me next time if you have dinner gathering ~:smile_13:
冇問題...下周志宏生日....預埋你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆