上一頁下一頁
發新話題

2月10日 天字HK團年飯局~~(*天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
765  31.2k

睡前再推一推先:smile_o12:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-11-30 07:37 PM 發表 查看引用來源
上個星期六試左D好Dyug(沙灘串法),五石散,落回,兩隻都好得好爆,....
常平新聞一則....

星期日志宏0係17樓猜輸左把"長劍"之後...可能把劍太利害關係...開頭志宏都0係到扮醉...但過左冇耐....當堂"醉"左..一醉就幾個鍾......仲入次所嘔到連尿都嘔埋出黎 ....

:smile_o11:
引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-12-1 01:19 PM 發表

常平新聞一則....

星期日志宏0係17樓猜輸左把"長劍"之後...可能把劍太利害關係...開頭志宏都0係到扮醉...但過左冇耐....當堂"醉"左..一醉就幾個鍾......仲入次所嘔到連尿都嘔埋出黎 ....
不失为"零九"十大新聞之一! :smile_o11:

各位17樓既住戶我終於入到黎啦

引用:
原帖由 Devilwah 於 2009-12-1 05:35 PM 發表 查看引用來源
各位17樓既住戶我終於入到黎啦
你是誰:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-12-1 01:19 PM 發表 查看引用來源

常平新聞一則....

佢係星期六執左一劑,又要交功課,
腳都軟埋:smile_42: ,你地仲要攪佢,冇人性
志宏,我"燦"你:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-11-30 11:38 PM 發表 查看引用來源
我地包租公丫.........
唔係,係我冇同華仔講姐.....

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-12-1 06:05 PM 發表 查看引用來源

你是誰:smile_41: :smile_41: :smile_41:
華仔:smile_o13:

我就是華仔

午夜一推:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆