上一頁下一頁
發新話題

"招冬季出世既朋友"

收藏  |  訂閱
1.5k  26.5k

引用:
原帖由 decemberlover 於 2009-8-17 08:06 PM 發表

哈哈!
有機會先啦!
我要熨衫先
遲 d 傾呀~~

一陣落地盤小心 d 呀~

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-8-17 08:09 PM 發表 查看引用來源

我要熨衫先
遲 d 傾呀~~

一陣落地盤小心 d 呀~
好啦!咁我都出去食野之後去做野喇!

嗯!不如走之前打d野出黎啦!打咩好呢!

其實我好搞笑嫁!你問咩我多數都會答咩!同我講野既話呢,我傻起上黎會一次過講好多野出黎,跟住包保你會笑得出!
哈!不過唉,情路就陰公咯!
下次走之前先打出黎啦!
呵呵!
聽朝見
:smile_40:

引用:
原帖由 decemberlover 於 2009-8-17 08:35 PM 發表 查看引用來源

其實我好搞笑嫁!你問咩我多數都會答咩!同我講野既話呢,我傻起上黎會一次過講好多野出黎,跟住包保你會笑得出!
下次走之前先打出黎啦!
...
我返來,妳就走:smile_o03: 88

:smile_38: 晚安

引用:
原帖由 decemberlover 於 2009-8-17 08:35 PM 發表

下次走之前先打出黎啦!
...
嗯, 同你傾計都幾開心呀:smile_30:
唔洗就住就住, 驚呢樣唔講得, 個樣唔提得~~

人生係充滿高低起伏架啦
我相信每個人都會經歷, 尤其是你越著緊個樣野, 就好似越多挑戰
以前唔開心既, 過左去就算, 只可以用黎提醒自己, 但唔可以因為以前既事 trip you over 架嘛
況且之前發生同經歷既每一樣野, 係你之後既踏腳石, 你有學到野架~

anyways, 尋日我都有個舊同學 passed away, 先提起我一個簡單既道理
Life is fragile and sucks sometimes, and it's good learn how not to live with regrets...

聽日傾啦~~~:smile_40:

引用:
原帖由 decemberlover 於 2009-8-17 07:40 PM 發表 查看引用來源

嘩!你好pro 呀!
連農歷幾多都知道!
自己生日, 一般都記得:smile_o10:

:smile_38: 早晨呀~~~~~~~~~~~~~~~

我返黎喇!~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peter. 於 2009-8-17 08:40 PM 發表 查看引用來源
我返來,妳就走:smile_o03: 88
咁人地要去同判頭食野之後落site麻!
乖啦!

引用:
原帖由 eph 於 2009-8-17 08:45 PM 發表 查看引用來源
:smile_38: 晚安
尋晚既晚安,今朝既早晨!
哈哈!
:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆